Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
360,28 Ft
Euró
390,72 Ft
Font
456,85 Ft
Bitcoin
57,362 $

Farm VIP: Paprika Dorina szerint Rippel Ferinek csak a dollárjel villog a szemében

Paprika Dorina nagyobbat nem is csalódhatott volna Rippel Feriben, aki szerint még ennyi idősen is csak a pénzt látja maga előtt.

Fotó: TV2
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Sejteni lehetett, hogy Rékasi Károllyal komoly gondok lesznek, majd a helyzet láttán Gáspár Zsolti rögtön orvoshoz vitte. Totálisan ledöbbent Rékasi lába láttán, és noha a színész mindent megtett, amit csak lehetett, kénytelen volt feladni a játékot.

Demcsák Zsuzsa közölte, olyan súlyos volt a helyzet, ha Rékasi maradt volna, akár a lábát is elveszíthette volna. Nélküle biztosan kevesebb lesz a farmos élet, de a Farm VIP kalandjai folytatódnak tovább. Soron kívül Belső vizsgálat indult Monoki Lehel és Sebők Vilmos viselkedése miatt a Liverpool győzelme után

Hamarosan ismét farmgyűlést tartanak a játékosok, ezúttal Balogh Edináék, mivel elbukták a termelést. Rippel Feri is rendesen kapja a kritikákat a közösségi médián keresztül, és Paprika Dorina nem kertelt, nagyot csalódott a csapattársában.

„Hatalmas lecke volt nekem ez az egész, és azt kell mondjam, ez nem a szív, hanem a pénz játéka volt. Legnagyobbat Rippel Feriben csalódtam. Sajnálom, hogy ilyen nagy embereknek, meglett koruk ellenére, még mindig csak a dollárjel villog a szemében.” – mesélte Dorina a Story Magazinnak adott interjújában.

Dorina elismerte, nagyon rosszul esett neki az, amit a többiek tettek vele a farmgyűlésen. „Van önkritikám, tudtam én, hogy nem vagyok odavaló, de hiányoltam az empátiát és az emberséget. Nagyon rossz stílusban lett tálalva ez az egész.” – idézte a Blikk Dorinát.