Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
360,35 Ft
Euró
391,02 Ft
Font
457,12 Ft
Bitcoin
56,758 $

Farm VIP: mindenki az orvosok véleményére vár Rékasi Károly állapota miatt

Rékasi Károly mindenképpen harcolni akart, de lehetséges, hogy ez most a versenyébe kerül a Farm VIP-ban.

Fotó: TV2
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Fogalmazzunk úgy, nem ezek élete legjobb napjai Rékasi Károlynak, akit egyenesen kiborít Szabyest. A fiatal fiú rátett egy lapáttal, és azt mondta, a színész szellemileg megrogyott, de szerencsére akkor ezt nem hallotta.

Gáspár Zsolti pedig már szakembereket küldene a farmra, hogy megoldódjon a helyzet. Mindeközben Kis Daniella is kiakadt Ripli Zsuzsi miatt, aki ugyan szeret irányítani, talán már bánja, hogy elvállalta a csapat vezetését. Soron kívül Ködbe borult a Balaton hétfő reggel, lenyűgöző felvételen a ködfal

A legnagyobb kérdés jelenleg az, hogy mi lesz Rékasi Károllyal, aki a súlyos motorbalesete miatt, fájdalmakkal is küszködik. Emiatt nem egy feladattól lépett vissza, viszont a legutóbbinál nem akart meghátrálni.

Néhány csapattag érezte, lesz valami, ráadásul ennél a kemény feladatnál a lábat kellett a leginkább használni. Azóta tudhatjuk, hogy Károly bejelentésre készülhet, és most mindenki az orvosi véleményeket várja.

A csapat összeült, hogy megvitassa a kérdést, részben magukat hibáztatták, de közben látták, hogy Károly mennyire akar teljesíteni. Emiatt is engedték neki, hogy akcióba lendüljön, ugyanakkor lehetséges, rossz döntés volt.

Ismét probléma van az androidos Messengerrel, most a buborékok szálltak el

Sokan tapasztalják a Messenger problémáját, ami lehetetlenné teszi a chatfejek használatát Androidon.