Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,74 Ft
Euró
394,07 Ft
Font
456,70 Ft
Bitcoin
66,344 $

Farm VIP: pszichológus érkezhet a farmra Rékasi és Szabyest miatt

Gáspár Zsolt is látja, komoly feszültség alakult ki Rékasi Károly és Szabyest között, ami miatt kész pszichológust küldeni a farmra.

Fotó: TV2
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Szabyest legutóbb sem fogta vissza magát, amikor Rékasi Károlyról alkotott véleményt. Szerinte Rékasi szellemileg megrogyott, nem tetszett neki, hogy a színész ellene kezdte hangolni a csapatát.

Nem tartja mindezt felnőttes viselkedésnek, és nagyon elege van a sztárból. Érdekes fordulatot vehetnek az események, mert úgy fest, Rékasi feladhatja a játékot, aminek főként fizikai okai lehetnek. Soron kívül Négy családi házat ürítettek ki egy világháborús robbanóeszköz miatt Gödöllőn

Hamarosan erre a kérdésre is választ kaphatunk, de az jól látszik, hogy a két híresség között már nem lesz jó viszony. Nincsenek igazán közös témáik , és már az első pillanattól kezdve adott volt a feszültség közöttük.

Gáspár Zsolt azt mondta, márpedig el kell simítani az ügyet, átbeszélni azt. Kész emiatt pszichológust küldeni a farmra, mivel pontosan látja, hogy ez milyen rossz hatással van a csapat munkájára.

„Én a civil létezésemben a továbbiakban azt az utcát is elkerülöm, amiben a Szabit tudom, hogy ott van.” – emelte ki Rékasi, aki nyilvánvaló módon nem tervez kapcsolatot tartani a fiatal sráccal odakint.

Mini-Dubaj: 190 ezer köbméter illegális hulladékot kell elszállítani Rákosrendezőről

Közben a nemrég történt hatalmas tűzeset is erősen foglalkoztatja a környék lakóit.