Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
360,07 Ft
Euró
390,68 Ft
Font
456,75 Ft
Bitcoin
57,109 $

Farm VIP: Rékasi a lábát is elveszíthette volna, ha marad

Rékasi Károly egyáltalán nem akart hazamenni, de az orvos közölte vele, ha marad, még az is benne van a pakliban, hogy elveszítheti a lábát.

Fotó: TV2
Relax

Hujber Dávid

Szerkesztő

Rékasi Károly a sok évvel ezelőtti súlyos motorbalesetet szenvedett, ami megváltoztatta az életét. Egy ország aggódott érte, még a legrosszabb forgatókönyv is benne lehetett a pakliban, de szerencsére túlélte az incidenst.

Ugyanakkor maradandó sérüléseket szenvedett, és több műtéten esett át rövid idő leforgása alatt, mint sok más ember összesen az élete során. Már tudni lehetett, hogy nagy a gond, ugyanis megsérült Rékasi lába. Soron kívül Akár 21 fok is lehet szerdán, csak fátyolfelhők zavarhatják meg a napsütést

A csapat is érezte, benne van a levegőben, hogy hamarosan el kell búcsúzni a csapat egyik szívétől. Gáspár Zsolti nem várt tovább, úgy döntött, hogy elviszi Károlyt az orvoshoz, ahol megvizsgálták.

Hosszú ideig volt távol, órákat vártak rá, majd visszatért, és gyorsan közölte, hazamegy. Megható módon búcsúzott, sokkal tovább tervezett, és ha nincs a motorbalesete, valószínűleg az egyik fő esélyes lehetett volna.

Demcsák Zsuzsa és Zsolti elárulta, Rékasi nagyon nem akart távozni, az utolsó pillanatig ellenezte ezt. Az orvos azonban közölte vele, ha marad, nemcsak trombózist kaphat, hanem el is veszítheti a lábát, ami kellően meggyőzhette arról, hogy itt nincs visszaút.

Ismét probléma van az androidos Messengerrel, most a buborékok szálltak el

Sokan tapasztalják a Messenger problémáját, ami lehetetlenné teszi a chatfejek használatát Androidon.