Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
360,07 Ft
Euró
390,68 Ft
Font
456,75 Ft
Bitcoin
57,109 $

Farm VIP: Gáspár Zsolti ledöbbent Rékasi láttán, azonnal orvost hívtak

Gáspár Zsolti egyenesen ledöbbent, amikor meglátta Rékasi Károly lábát, ami erősen azt sejtette, hogy számára itt érhet véget a Farm VIP.

Fotó: TV2
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

A Farm VIP egy nagyon kemény játék, mind fizikailag, mind lelkileg, mind pedig mentálisan. Kívülről ez nyaralásnak tűnhet, ám távolról sem az, főleg azok számára, akik a pajtában laknak hetek óta.

Egész nap dolgoznak a versenyzők, sokszor a tűző napon, ami miatt Hadas Alfréd hamar napszúrást kapott. Közben a hangulat minden eddiginél mélyebbre került Rékasi Károlyéknál, főleg a vitája miatt Szabyesttel. Soron kívül Akár 21 fok is lehet szerdán, csak fátyolfelhők zavarhatják meg a napsütést

Szabyest kitálalt Demcsák Zsuzsai előtt, és elmondta, hogyan beszélt vele a színész. Mindenki látja, hogy a helyzet nem ideális, Gáspár Zsolti már azt is kilátásba helyezte, hogy szakembereket küld a probléma megoldása érdekében.

Ennél van most nagyobb probléma is, mert Rékasi lába megsérült a legutóbbi feladat teljesítése alatt. A helyzet súlyosnak tűnik, ami azt vetítheti előre, hogy hamarosan ismét idő előtt távozhat egy játékos a farmról.

Sajnálatos lenne, mert Rékasi központi karaktere a műsornak, keményen harcol, de az is igaz, nem boldog a farmon. Amikor Zsolti meglátta a lábát, szabályosan ledöbbent, és rögtön intézni kezdte az orvost, hogy a lehető leghamarabb vessék vizsgálat alá a színész hatalmasra dagadt lábát.

Ismét probléma van az androidos Messengerrel, most a buborékok szálltak el

Sokan tapasztalják a Messenger problémáját, ami lehetetlenné teszi a chatfejek használatát Androidon.