Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
372,01 Ft
Euró
394,63 Ft
Font
462,31 Ft
Bitcoin
63,434 $

Rékasi Károly drámai bejelentésre készülhet, feladja a Farm VIP-t? (videó)

Nagyon úgy fest, hogy Rékasi Károly számára véget érhet az út a Farm VIP-ban, és nem éppen a megszokott formában.

Fotó: TV2
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Rékasi Károly központi szereplője a Farm VIP-nak, akárcsak korábban volt éveken át a Barátok köztnek. Ennyi negatív kritikát azonban még nem olvashattunk róla, nagyon sokan támadják a stílusa miatt.

Rengetegen döntöttek úgy, hogy Szabyest védelmére kelnek, aki nem kicsit akasztotta ki az ismert színészt. Minden eddiginél rosszabb közöttük a viszony, ami senkire nincs jó hatással, ehhez kétség nem férhet. Soron kívül Magasabb fokozatra emelték a terrorkészültséget Magyarországon

Miközben Bíró Ica ismét keményen fogalmazott Ripli Zsuzsiról, Rékasi úgy döntött, drasztikus lépésre szánja el magát. Az volt a terve, hogy ignorálják Szabit, de ez nemigazán működik, Laky Zsuzsi és Lakatos Levente sem volt hajlandó belemenni ebbe.

Rékasi nem egy feladattól lépett már vissza a súlyos sérülései miatt, amiket még a motorbalesete alatt szenvedett el. Soha nem lehet már a régi fizikailag, mint azelőtt volt, de így is erőn felül teljesít.

Most viszont úgy tűnik, eljöhetett az út vége számára a Farm VIP-ban, legalábbis az alább látható képsorok erre utalhatnak. Hamarosan megtudjuk, mit jelentett be pontosan Rékasi, ugyanis este érkezik az új epizód a TV2-n.

Dobrev Klára Magyar Péterről: a politikának nemcsak a celebkedésről kellene szólnia

A politikus többek között azt is elmondta, hogy mire számít az idei választáson, és hogy mit gondol a TISZA Párt alelnökéről.