Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,22 Ft
Euró
389,73 Ft
Font
455,51 Ft
Bitcoin
51,245 $

Rengeteg bókot kap Krausz Gábor gyönyörű szerelme, Mikes Anna

Mikes Anna nem panaszkodhat, minden eddiginél népszerűbb, és láthatóan nagyon boldog, remek hatással van rá Krausz Gábor.

Fotó: Instagram/Mikes Anna
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Azt senki ne várja, hogy Krausz Gáborról és Mikes Annáról olyan sok közös tartalom fog megjelenni, mint amikor a Séfek Séfe sztárja együtt volt Tóth Gabival. Gábor tanult a házasságából, akárcsak Gabi, de ami ennél fontosabb, már mindketten újra boldogok, és maguk mögött hagyták a múltat.

Gabi az erdélyi turné után közölte Gáborral, hogy el szeretne válni tőle, miután mindent megtettek, amit csak lehetett, ám nem jártak sikerrel. A séf számára is ez volt a jó döntés, utólag különösen, hiszen a Dancing with the Stars negyedik évada alatt rátalált a szerelem, egészen pontosan Mikes Anna. Soron kívül Fontos változás a nyugdíjaknál – egy új lehetőség is megnyílt

Nagyon hamar sejteni lehetett, hogy alakul valami közöttük, nagy összeggel mertünk volna fogadni erre. Arra azonban már kevésbé, hogy ők nyerik a táncversenyt Marics Peti és T. Danny előtt. Nagyon meglepődött a győztes pár, egyáltalán nem számítottak erre, így a szerelmük mellett egy díjjal is gazdagabbak lettek.

Azóta is boldogok, minden bizonnyal hosszú távra szól a kapcsolatuk egymással. Anna pedig csak még szebbé vált Gábor mellett, ez is bizonyítja, hogy a szerelem mennyire jó hatással van az emberre, akár a megjelenésünkre is. El tudnánk képzelni őket a Párharc következő évadában, remek duót alkotnának.

Ki tudja, talán erre is sor kerülhet, bár így sem fogunk unatkozni. Anna elhintette, hogy egy izgalmas időszak előtt áll, viszont ezúttal is sejtelmes maradt, sokkal többet nem árult el arról, miről is van szó. „Csomó izgalmas dolog fog történni februárban, de ez csak egy tipp…” – írta a posztjában, ami alatt ismét sok bókot kapott.

Megszólalt a Ferencváros edzője az Újpest történelmi kiütése után

A Ferencváros edzője, Dejan Sztankovics érthető módon nem panaszkodott arra, hogy nem lett 6-0 a vége az Újpest ellen.

Cristiano Ronaldo egy zseni, megint gólt lőtt (videó)

Cristiano Ronaldo úgy gyártja a gólokat, mintha kötelező lenne, megint betalált a szaúdi bajnokságban, ami sokat ért.