Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,02 Ft
Euró
393,85 Ft
Font
457,29 Ft
Bitcoin
66,124 $

Már Kim Kardashian is Tesla Cybertruckkal jár

Kimi Kardashian is szerzett magának egy Tesla Cybertruckot, ami továbbra is nagy népszerűségnek örvend.

Fotó: Instagram/Kim Kardashian
Cool

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Tesla Cybertruck egy egészen különleges elektromos autó, a valaha készült egyik legvadabb koncepció, ami sorozatgyártásra került, de egyelőre nem mindenhol érhető el. Korábban csak látványterveken, filmekben láthattunk ilyen autókat, ám ez már a valóság, és nagyon is megvásárolható, enyhe túlzással bárki számára.

Nagyot mertek álmodni a tervezők, bár sok gond volt az autó körül, sokan tartottak attól, hogy a koncepció soha nem készül el abban a formájában, mint szeretnék. Szerencsére ez nem történt meg, és a Tesla legyártotta az első sorozatgyártott verziót, még 2023-ban, és a következő években is fognak készülni darabok belőle. Soron kívül Négy családi házat ürítettek ki egy világháborús robbanóeszköz miatt Gödöllőn

Várhatóan újabb és újabb frissítésekkel jelenik majd meg az autó, amire a sztárok közül többen is rápörögtek, és nem kicsit. Többen úgy döntöttek, hogy azonnal lecsapnak az autóra, és leadták a rendelésüket. Ez persze ingyen reklám a Teslának, bár eddig sem voltak gondok a rendelésekkel, mert amennyire megosztó, annyira népszerű is a Cybertruck.

Kim Kardashian szintén megosztó, és ugyancsak sokan rajonganak érte. Egészen elképesztő számokat produkál a közösségi médiában, és még mindig tud újat mutatni. Talán soha nem volt olyan vékony, mint most, megdöbbentően jól néz ki, most lehet igazán a formájában, ez a stílus igazán jól áll neki.

Kardashian is akart magának egy ilyen Teslát, és a fotókon is átjön, hogy mekkora az autó. Passzol Kimhez, aki csinosan, trendin öltözött fel, de ez megint nem éppen egy olyan autó, amivel megbújhatna a tömegben. Nem nehéz észrevenni, már csak amiatt sem, mert nem tömegével járkálnak az utakon ezek az elektromos autók.