Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,052 $

Soha nem volt ilyen vékony és vonzó Kim Kardashian, mint most (fotók, videó)

Kim Kardashian szép csendben leadott pár kilót, és olyan formába lendült, amire ezelőtt aligha volt példa, egyszerűen tökéletesen néz ki.

...svg content...Fotó: Instagram/Kim Kardashian
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Kim Kardashian sem lesz már fiatalabb, ugyanakkor nincs igazán oka aggódnia a kora miatt, egészen könnyedén letagadhatna abból 10 évet. Októberben lesz 44 éves, és egy ideje világsztárnak mondhatja magát. Gyakorlatilag azok is jól ismerik őt vagy minimum hallottak róla, akik semmilyen formában nem követik a bulvársajtót.

A Kardashian-család nagy vagyonokra tett szert a tévés szereplések által, majd a lehető legjobbkor szálltak be a közösségi média világba, ami új ajtókat nyitott meg előttük. Azóta nem egy márkát hoztak létre a nevükkel, és súlyos összegeket keresnek, aminek egy részét el is költik a luxuséletükre. Soron kívül Egy rendőrre is rátámadt a szüleivel végző újpesti kettős gyilkos

Kim, aki 2014 és 2022 között volt Kanye West párja, négy gyermeket nevel. Nagy álma volt, hogy a családjához hasonlóan nagy családja legyen, és többek között ezt is sikerült megvalósítania, amiért hálás. Ugyan a szerelemben neki sem volt mindig szerencséje, még mindig kellően fiatal ahhoz, hogy akár újra megházasodjon.

Ez lenne a negyedik házassága, mivel West előtt kétszer is volt házas. Először Damon Thomasszal élt együtt 2000 és 2004 között, majd Kris Humphries mondhatta el magáról, hogy a világ egyik legjobb nőjének tartott Kim Kardashian a felesége 2011 és 2013 között. A legnagyobb port természetesen a Westtel való házassága és válása kavarta.

Az elmúlt időszakban nagy átalakuláson ment keresztül, soha nem láttuk ilyen vékonynak, mint most. Ezek a vonalak sokkal jobban illenek hozzá, tökéletes formát hozott össze, amivel valószínűleg nem egy rajongóját fogja motiválni arra, hogy hasonlóan nézzenek ki, mert eddig is sokan másolták a megjelenését.

Xavi megerősítette, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de vissza akar térni

Xavi nem kertelt, és elárulta, hogy Laporta, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de továbbra is a Barca szurkolója marad.