Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,820 $

Kim Kardashian még egy pizsamában is őrjítően jól néz ki

Kim Kardashian számára teljesen mindegy, milyen ruhadarabban jelenik meg, akkor is őrjítően jól néz ki, ehhez kétség nem férhet.

Fotó: Instagram/Kim Kardashian
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Kim Kardashian hatalmas név a világsztárok piacán, dollármilliókat ér az, amit képvisel. Sok dollármillióról van szó, amiket szívesen használ fel luxusra, és olyan életet élhet általa, ami a többség számára felfoghatatlan. Valahol ez így természetes, ha valaki ekkora vagyonnal rendelkezik, és elvégre egy életünk van.

Mindenki maga döntse el, mire költi a vagyonát, Kim szeret költeni belőle, addig sokan mások csak gyűjtögetnek. Talán egészségesebb, amit Kardashian csinál, és közben többek életét szépíti meg általa. Imádja a családját, a gyerekeit, akiknek nem kell igazán az anyagi kérdéssel foglalkozniuk, később sem. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

Kim minden nap tesz azért, hogy az anyagi biztonságuk megmaradjon, és közben vonzóbb, mint valaha. Láthatóan fogyott pár kilót, szálkásabb is, de a legendás karaktere változatlan, és az emberek odavannak érte. Azok a vonalak, melyeket magáénak tudhat, gyakorlatilag másolhatatlan, hiába próbálkoznak ezzel egyesek.

Mindig is egy igazán feltűnő jelenség volt, de nyilván erre rá is kell játszania az ismertsége miatt. Teljesen természetes, hogy ekkora versenyben igyekszik fenntartani az érdeklődést, és közben egyre másabb tartalmakat oszt meg magáról. Okosan van mindez felépítve, vegyítve az egyszerűnek látott, vagy egyszerűnek láttatott fotókkal.

Most épp pizsamában mutatta meg aktuális formáját, miután a család úgy döntött, ellátogat a télbe. Az év 90%-ban a forró időjárást kedveli Kim, de néha kivételt tesz, aminek a rajongók is örülnek, mert nem mindig ugyanabban a környezetben látják viszont. Ezúttal sem maradhatott el a siker, rengeteg like futott be a posztra rövid idő alatt.

Szoboszlai visszatért, a 99. percben nyert a Liverpool

Szoboszlai Dominik visszatért a Liverpoolnál a sérülését követően, de egy több mint nehéz meccsen vannak túl a Nottingham Forest ellen az angol bajnokságban.

Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

A Demokratikus Koalíció „Isten? Haza? Pedofília!” felirattal és Orbán Viktor arcképével indított plakátkampányt, amelyről a Momentum elnöke is elmondta a véleményét.