Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,18 Ft
Euró
394,96 Ft
Font
466,87 Ft
Bitcoin
60,211 $

Karácsony Szentkirályi Alexandra Facebook oldalán szólt be, nem akarja a visszalépését

Karácsony Gergely ezúttal Szentkirályi Alexandra Facebook oldalán szólt be a Fidesz főpolgármester-jelöltjének, aki a hírek szerint egy utolsó pillanatos visszalépés előtt állhat.

...svg content...Fotó: Facebook/Szentkirályi Alexandra
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Szentkirályi Alexandra nemrég Gyurcsány Ferencet „tárcsázta” egy kampányvideóban, aki szerinte Budapest vezetője, addig Karácsony Gergely csupán utasításokat követ hisztis kisgyerekként. A jelenlegi főpolgármester pedig olyan információk birtokába jutott, amik arra utalhatnak, hogy Szentkirályi mégis visszaléphet.

A választási kampányidőszak legeleje óta téma Szentkirályi esetleges visszalépése, amit azonban rendre tagadott a Fidesszel. Ugyan a közvélemény-kutatások szerint nem áll rosszul, a nyílt vitákon, amiken nem vett részt, mert csak Gyurcsánnyal hajlandó vitázni, Vitézy Dávid jött ki győztesként. Soron kívül Reagált Orbán Viktor a konvoját kísérő rendőr halálos balesetére

Olyannyira, hogy lassan Vitézy lehet a fő esélyes, akinek a kampányát Ungár Péter hatalmas összeggel támogatta. Ma jár le a visszalépési határidő, tehát ha addig nem lép vissza Szentkirályi, utána már biztosan nem fog. A következő órák kritikusak lehetnek, addig Magyar Péter nyíltan állítja, a Fidesz jelöltje ma visszalép, amivel Vitézyt győzelemhez juttathatják, aki megint nagy ígéretet tett, most a metrók kapcsán.

„Tehát holnap bejelenti a Fidesz Szentkirályi Alexandra visszaléptetését Vitézy Dávid javára. Nincs új a nap alatt, megint hazudtak, megint becsapták a saját választóikat is.” – írta a Facebook oldalán csütörtökön a nap végén a Tisza Párt vezetője, miközben Szentkirályi a saját közösségi oldalán Karácsonyt ekézte tovább.

„Egy újabb kamu Karácsonytól: 50/48 „Kezdeményezzük egy roma összművészeti intézmény létrehozását.” Kamu ez is, nem kezdeményezték. Következő!” Nem sokkal később Karácsony megjelent a bejegyzés alatt, és ennek ellenkezőjét állította egy cikkel, majd odaszólt. „Nem csak kezdeményeztük, de létre is hoztuk. Örülök, hogy segíthetnem! Jó ez a kampány, légyszi tarts ki” – írta szarkasztikusan Budapest főpolgármestere.

Hatalmas aszteroida közelíti meg a Földet szombaton

A 2024 MK csillagászati szempontból rendkívül közel, de biztonságos távolságban fog elhaladni.

Reagált Orbán Viktor a konvoját kísérő rendőr halálos balesetére

A magyar miniszterelnök is mély együttérzését fejezte ki a történtek miatt, amiben egy 61 éves rendőr vesztette életét.