Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
371,83 Ft
Euró
398,17 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
65,694 $

Kamerák előtt „hívta fel” Gyurcsány Ferencet Szentkirályi Alexandra (videó)

A távirányítóautós videó után ez a második legfrappánsabb kampányvideó, amit Szentkirályi Alexandrával készítettek a választások előtt.

...svg content...Fotó: Facebook/Szentkirályi Alexandra
Belpolitika

Szabó Kata

Szerkesztő

Karácsony Gergely nemrég azt írta, Ungár Péter édesanyja, Schmidt Mária Orbán Viktor miniszterelnököt győzködi, hogy léptessék vissza Szentkirályi Alexandrát Vitézy Dávid javára, aki így szinte biztosan megnyerné a választásokat. Ami biztos, Ungár nem kevés pénzt rakott bele Vitézy kampányába, így számára ebből a szempontból sem mellékes, hogyan alakul a vasárnap.

Szentkirályi egyelőre nem lépett vissza, nagy erőkkel folytatja a kampányát, melynek részeként hisztis gyereknek minősítette Karácsonyt, és ezzel együtt a jelenlegi hajléktalanhelyzet miatt is elege van a vezetésből. Számos problémát oldana meg rövid idő alatt a Fidesz jelöltje, de ehhez meg kellene nyernie a választásokat. Soron kívül Hivatalos: Ukrajnának vissza kell adni a kárpátaljai magyaroktól elvett jogokat

Eddig is azt mondta, amiatt nem vitázik Karácsonnyal, mert nem ő, hanem Gyurcsány Ferenc irányt. Megjegyezte, ha Karácsonnyal vitatkozna Gyurcsány helyett, az körülbelül olyan lenne, mintha egy kakaós csigával tenné ugyanezt a pék helyett egy elszenesedett péksüteményről. A legújabb videójában sem véletlenül tűnt fel a kakaós csiga, miközben Gyurcsányt „tárcsázta”.

„Gyurcsány Ferenc személyesen erősítette meg: ők kormányozzák Budapestet és szerintük az lenne gond, ha ez nem így lenne. Karácsony Gergely csak megszeppenve hajbókol Gyurcsányéknak, miközben kiürül a kassza.” – írta a Facebook oldalán Szentkirályi a legújabb bejegyzésében.

Ahogyan ő fogalmazott, elég volt, szerinte Gyurcsányéknak egyértelműen menniük kell, mert ezt már a budapestiek sem bírhatják el, akiknek sokba kerülnek a hibás döntések. „Elég volt! A főpolgármesternek nem a Gyurcsány-család megélhetéséért kellene dolgoznia, hanem a budapestiekért. Váltsuk le Karácsonyékat!”

Kiütéssel nyert Németország Skócia ellen az Eb első meccsén

Németország a legkisebb esélyt sem adta meg arra Skóciának az Európa-bajnokság első mérkőzésén, hogy meglepetést okozzon.