Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,40 Ft
Euró
396,03 Ft
Font
468,66 Ft
Bitcoin
65,152 $

Karácsony: Schmidt Mária győzködi Orbán Viktort, hogy Szentkirályi lépjen vissza

Karácsony Gergely azt állítja, olyan információ jutott a birtokába, mely szerint Ungár Péter édesanyja, Schmidt Mária mindent bevetve győzőködi Orbán Viktort Szentkirályi Alexandra visszalépése érdekében.

...svg content...Fotó: Facebook/Karácsony Gergely
Belpolitika

Szabó Kata

Szerkesztő

Egy ideje téma Szentkirályi Alexandra visszalépése a sajtóban Vitézy Dávid javára, de ez továbbra sem történt meg, és alig pár nap maradt a választásokig. A Fidesz főpolgármester-jelöltje hisztis kisgyerekhez hasonlította Karácsony Gergelyt, akiről Orbán Viktor úgy nyilatkozott, semmi jót nem tud mondani a teljesítményéről.

Sorra kapja a kritikákat Karácsony, többek között a hajléktalanhelyzet miatt is, miközben Vitézy állítja, csak ő lehet az, aki képes leváltani a jelenlegi vezetést. A végére ő is beerősített, és nemcsak számokban, hanem szavakban is, keményen szólt oda Karácsonynak, aki láthatóan elkezdett tartani tőle. Soron kívül Gyorsabbá és egyszerűbbé válik a C-kategóriás jogosítványok megszerzése

Van oka aggódnia, mert a számok azt mutatják, hogy a két nyílt vita hatására Vitézy közelít Karácsonyra, és az sem titok, Ungár Péter jelentős pénzzel támogatta a kampányát. Sőt, Karácsony most olyasvalamit állít, ami arra utalhat, hogy Szentkirályi az utolsó pillanatokban mégis visszaléphet Vitézy javára, amivel igen jó eséllyel megnyerné a választásokat.

„Azt a hírt kaptam, hogy Ungár Péter anyukája, Schmidt Mária mindent bevetve győzködi Orbánt, hogy Szentkirályi lépjen vissza Vitézy javára. Vasárnap te is kellesz a szabad Budapestnek!” – írta a posztjában Karácsony a Facebook oldalán.

Rossi szerint Gündogan egyértelműen szabálytalan volt, dühös a játékvezetőre

Minden Marco Rossi arcára volt írva, aki szerint a nap leggyengébb teljesítményét a játékvezető nyújtotta.

Gulácsi szerint minimum kétséges volt Németország első gólja

Gulácsi Péter egészen közelről nézhette végig Gündogan lökését, ami végül sokba került, mert a játékvezető nem ítélt szabálytalanságot.