Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
371,38 Ft
Euró
397,59 Ft
Font
471,06 Ft
Bitcoin
65,922 $

Szentkirályi Alexandra szerint Karácsony hisztis kisgyerekként viselkedik

Hisztis kisgyerekhez hasonlította Karácsony Gergelyt Szentkirályi Alexandra, a Fidesz főpolgármester-jelöltje.

...svg content...Fotó: Facebook/Szentkirályi Alexandra
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Hamarosan jön a nagy választás, és megtudhatjuk, ki lesz Budapest főpolgármestere a következő években. Vitézy Dávid nagyon magabiztos, hogy ő a befutó, bár már B terve is van arra vonatkozólag, ha esetlegesen másképpen alakulnának a dolgok. Ezzel együtt Magyar Péter híveire is számít, amit Szentkirályi Alexandra és Karácsony Gergely értelemszerűen nem említett meg.

Szentkirályi rendkívül erősnek tartja a Fideszt, és a párt mindenben támogatja, dolgozván azon, hogy Gyurcsány Ferenc kikerüljön a budapesti városvezetésből, mert úgy gondolják, ő irányít, és Karácsony csak egy báb a játékban, semmi több. Orbán Viktor is azok közé tartozik, akik semmi jót nem tudnak mondani Karácsony teljesítményéről, míg Szentkirályi szerint úgy viselkedik a főpolgármester, mint egy hisztis kisgyerek. Soron kívül Hivatalos: Ukrajnának vissza kell adni a kárpátaljai magyaroktól elvett jogokat

„A főpolgármester inkább viselkedik úgy, mint egy hisztis kisgyerek, semmint Budapest felelős vezetője. Az elmúlt öt évben ha kampányidőszak volt és Gyurcsány Ferencék azt kérték tőle, hogy Dobrev Klárának kampányoljon, akkor gond nélkül megtette.” – mondta a Fidesz jelöltje az Indexnek adott interjúban.

Szerinte Karácsony összevissza hisztizik, amikor számon kérik tőle a dolgokat, kezdve azzal, hogy a DK-nak kampányol, amit sokan nem értenek, hiszen Budapesten lenne dolga, és nem vidéken. „De összevissza hisztizik, ha ezt valaki számon kéri rajta. A vele végtelenül szimpatizáló médiumoktól is megkapta már a kérdést, hogy tulajdonképpen miért Dobrev Klárát tartja a legalkalmasabb miniszterelnök-jelöltnek a 2026-os országgyűlési választásra. Karácsony azonban csak dühösen magyarázkodik, ahelyett, hogy egy felnőtt, a budapestiek érdekeiért kiálló városvezető lenne.”

Szerinte az, ahogyan Karácsony viselkedik, a lehető legrosszabb Budapest számára, és azon emberek számára is, akik a fővárosban élnek. „Azt gondolom, hogy Karácsony Gergely tényleg úgy viselkedik, mint egy kisgyerek, és szerintem ez a legrosszabb a fővárosnak. A budapestiek azt várják tőlem, hogy vessek véget ennek a Gyurcsány-show-nak, és öt évad után a hatodikat már ne rendeljük be, mert mostanra ebből már minden jóérzésű embernek elege van.”

Kiütéssel nyert Németország Skócia ellen az Eb első meccsén

Németország a legkisebb esélyt sem adta meg arra Skóciának az Európa-bajnokság első mérkőzésén, hogy meglepetést okozzon.