Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,70 Ft
Euró
390,18 Ft
Font
463,01 Ft
Bitcoin
66,737 $

Karácsony Gergely nem hajlandó kommentálni az újabb kiszivárgott hangfelvételeket

Újabb és újabb hangfelvételek szivárognak ki Karácsony Gergelyről, ami sok kérdést vet fel, de nem hajlandó reagálni ezekre.

...svg content...Fotó: Karácsony Gergely főpolgármester, a Párbeszéd-Zöldek-DK-MSZP főpolgármester-jelöltje beszédet mond a Párbeszéd - Zöldek szervezésében "Tiszta vizet a pohárba! - demonstráció a választások tisztaságáért" címmel megtartott tüntetésen a Nemzeti Választási Bizottság budapesti épülete előtt 2024. június 14-én. MTI/Máthé Zoltán
Belpolitika

Szabó Kata

Szerkesztő

Karácsony Gergely ugyan az újraszámlálást is megnyerte Vitézy Dáviddal szemben, a korábbi rendszert elfelejtheti a Városházán. Messze nehezebb lesz döntést hoznia, és a Tisza Párt sok szempontból átveheti Gyurcsány Ferenc embereinek helyét, aminek súlyos következményei lehetnek Karácsonnyal szemben.

Vitézy Dávid közben újabb bocsánatkérést várt Karácsony Gergelytől, akivel ennek ellenére is hajlandó együttműködni Budapestért. Az azonban, amit Karácsony csinált az elmúlt napokban, szerinte átlépett egy határt, melynek kapcsán azt mondta, a főpolgármester csak mocskolódott és hazudott. Soron kívül Külföldre ment a gyerekbántalmazó karateedző

Karácsony állja a szavát, és ő is új választást követel, még akkor is, ha 41 szavazattal megnyerte a csatát Vitézy ellen. Ugyanakkor nagyon valószínűtlen, hogy új választást írnának ki, így minden bizonnyal Karácsony marad Budapest vezetője, akiről újabb hangfelvételek szivárogtak ki, ami újabb kérdéseket vet fel.

A Telex megkérdezte Karácsonyt a pénteki tüntetésen, kommentálná-e a helyzetet a hangfelvételekről. „Nem… a legkevésbé sem! Rogán Antal országában az ellenzéki politikusokat lehallgatnak, ez a skandalum. Az, hogy miről beszélgetek a barátaimmal, az szerintem nem közérdekű információ.”

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

„Ön szerint közérdekű információ, hogy egy főpolgármestert hónapokon keresztül folyamatosan lehallgatnak? Ezen kívül nem akarok mást mondani…” Annyit azonban még elárult, biztosan nem a közvetlen környezetéből történt a lehallgatás, mert pontosan tudja, kikkel beszélget. „És tudom, hogy hol élek, melyik országban élek. Ön is tájékozódjon.” – szólt oda a Telex riporterének Karácsony.

Jó hírt közölt utasaival a Wizz Air

Az egész világon jelentkező informatikai probléma a Wizz Air-t sem kerülte el.

Szoros vereség az olaszoktól a magyar férfi vízilabda-válogatott olimpiai felkészülési mérkőzésén

A magyar férfi vízilabda-válogatott 15-14-es vereséget szenvedett az olasz csapattól egy ötméteresekkel eldöntött felkészülési mérkőzésen Szirakúzában.