Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
58,724 $

Karácsony Gergely egyvalakinek külön köszönetet mondott

Egyvalakinek különösen nagy hálával tartozik Karácsony Gergely, aki őszintén beszélt erről egy nyílt posztban.

...svg content...Fotó: Karácsony Gergely főpolgármester, a Párbeszéd-Zöldek-DK-MSZP főpolgármester-jelöltje (k) leadja szavazatát lánya (b) és felesége társaságában az önkormányzati, európai parlamenti (EP-) és nemzetiségi választásokon a II. kerületi Budagyöngye bölcsődében kialakított 21. szavazókörben 2024. június 9-én. MTI/Purger Tamás
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Karácsony Gergely nehéz napokon van túl, de úgy tűnik, övé lett Budapest vezetése, egészen pontosan, az nála maradt, miután az újraszámolást követően is őt hozták ki győztesnek. Ennek ellenére új választást akar, elmondása szerint amiatt, mert még nagyobb győzelmet aratna Vitézy Dávid felett.

Közben újabb hangfelvételek szivárogtak ki Karácsonyról, ami egyre több kérdést vet fel. Biztos benne, hogy a lehallgatás nem belső szinten történt, amivel Rogán Antalt és a titkosszolgálatot gyanúsítja. Ugyanakkor bizonyítékokat nem tett közzé erről, ahogyan arról sem, amikor súlyos vádakat fogalmazott meg a választási bizottsággal szemben. Soron kívül Extrém hőség és technikai problémák nehezítik a vasúti közlekedést

Vitézy Dávid szerint Karácsony az elmúlt napokban sokat hazudott, addig a DK szerint pontosan Vitézy tette ezt. Karácsony Gergely vasárnap ismét megszólalt, és elmondta, egyvalakinek különösen nagy hálával tartozik, de azokról sem feledkezett meg, akik rá szavaztak, bár tegyük hozzá, mindössze 41 szavazattal nyert.

„Rengeteg embernek tartozom hálával a támogatásért. Köszönöm mindenkinek, aki az elmúlt, igencsak embert próbáló időkben támogatott.” – írta a Facebook posztjában Karácsony egy különleges napon, majd hozzátette, egyvalakinek külön is köszönetet kell mondania, mégpedig a feleségének.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

„Egy valakinek azonban külön is meg kell köszönnöm: a feleségemnek. A magyar politikát nehéz ép lélekkel kibírni. Megmaradni embernek, de közben nem tönkremenni. Remélem nekem sikerült. Ha igen, azt elsősorban Virág kifogyhatatlan szeretetének köszönhetem. Köszönöm!” – tette hozzá a bejegyzésében.

Szoboszlai nagy esélyt kaphat Liverpoolban?

Arne Slot, a Liverpool új edzője kulcsszerepet játszhat Szoboszlai Dominik fejlődésében, miután a magyar középpályás debütáló szezonjának második felében nehézségekkel küzdött.

Ezt mondta Zelenszkij arra, hogy Biden Putyinként mutatta őt be

Zelenszkij európai körútja során elnézően reagált Joe Biden amerikai elnök nyelvbotlására, amely során összetévesztette őt Vlagyimir Putyinnal.