Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,18 Ft
Euró
386,57 Ft
Font
454,40 Ft
Bitcoin
69,434 $

Kampánynyitót tart Szentkirályi Alexandra a Bálnában, nagy bejelentésekre készül

Szentkirályi Alexandra azon dolgozik, hogy leváltsa Karácsony Gergelyt Budapest élén, és Vitézy Dávid mögötte végezzen a főpolgármesteri választásokon.

...svg content...Fotó: Facebook/Szentkirályi Alexandra
Belpolitika

Szabó Kata

Szerkesztő

Szentkirályi Alexandra éles kritikákat fogalmaz meg Karácsony Gergellyel szemben, aki évek óta Budapest főpolgármestere. A volt kormányszóvivő legutóbb azt mondta, örökbe fogadta Karácsonyt a Gyurcsány-család, és a főbb kérdésekben nem Karácsony, hanem Gyurcsány Ferenc hozza meg a döntéseket.

Szentkirályi igyekszik egyre több hiányosságra rámutatni, és közben változásra hívja fel az emberek figyelmét Budapesten. Ennek alkalmából az önkormányzati választásra készülve Szentkirályi Alexandra kampányindító rendezvényt tart április 17-én szerdán 17 órától a Bálna rendezvényközpontban. Soron kívül Donáth Anna megint kiakadt Magyar Péterre, nem tudja, ki ő valójában

A hivatalos program szerint a rendezvényen beszédet mond Baán László, a Szépművészeti Múzeum főigazgatója, Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője és Tarlós István, Budapest volt főpolgármestere, aki szintén Szentkirályit támogatja, és látja benne a potenciált ahhoz, hogy kiváló városvezető legyen belőle.

Ez lesz az az esemény, melynek ideje alatt Szentkirályi nagy bejelentéseket tehet, ugyanis kihirdeti a 7 pontos tervét, amikkel jobbá tenné a budapestiek életét. A kampányindító esemény a közösségi médián keresztül követhető lesz Szentkirályi Alexandra volt kormányszóvivő hivatalos oldalán.

Kövér László elmondta, miért nagyon fontos az embereknek a Fideszre szavazniuk

Kövér László szerint ilyen súlyos kihívás előtt még nem állt Európa és Magyarország, ami egyúttal azt is jelenti, soha nem volt akkora tétje az uniós választásnak, mint most.