Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,71 Ft
Euró
387,25 Ft
Font
454,93 Ft
Bitcoin
69,517 $

Szentkirályi Alexandrának „esze ágában sincs” visszalépni, „győzni akar”

Elmondása szerint „ha a budapestiek bizalmat szavaznak neki, kiszabadítja a fővárost Gyurcsány fogságából”.

...svg content...Fotó: MTI/Hegedüs Róbert
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Szentkirályi Alexandra a Mandinernek adott egy rövid interjút, melyben állította, hogy „ha a budapestiek bizalmat szavaznak neki, kiszabadítja a fővárost Gyurcsány fogságából”, megjegyezve, hogy „esze ágában sincs” visszalépni Vitézy Dávid javára, és ő azért indul el a választáson, mert „győzni akar”.

A Fidesz főpolgármester-jelöltje egyebek mellett ígéretet tett arra, hogy ha esetlegesen neki szavaznak bizalmat a fővárosiak, úgy „rendbe tenné a kaotikus közlekedést”, abbahagyná az „autósüldözést” és felszámolná a köztéri hajléktalanságot, noha konkrétumokat nem említett meg.

Amikor Magyar Péterről kérdezték, nem kívánt válaszolni, ennek ellenére végül hosszasan ecsetelte a kormány álláspontját a jogász személye kapcsán:

„Nőként ugyanakkor megrendít, hogy a balliberális oldal semmiféle morális problémát nem lát egy olyan nárcisztikus alak támogatásában, aki bezárta a feleségét egy szobába és késsel fenyegetőzött. Másrészt igencsak feltűnő, hogy ugyanaz a jól behatárolható, baloldali, háborúpárti kör futtatja és sztárolja ezt a legújabb »messiást«, mint az elődjeit. A magyar emberek viszont egyértelműen a béke pártján állnak, elutasítják a háborús uszítást, ezért aztán ebben az országban ő soha nem fog meghatározó pozícióba kerülni, ebben biztos vagyok.”

Megtalálhatták az allergia ellenszerét, saját immunrendszerünk lehet a kulcs

Százmilliók küzdenek a kellemetlen tünetekkel, most két kutatócsoport is új eredményekkel kecsegtet.