Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,29 Ft
Euró
385,80 Ft
Font
451,39 Ft
Bitcoin
69,455 $

Szentkirályi Alexandra: A Gyurcsány házaspár örökbe fogadta Karácsony Gergelyt

A Budapest főpolgármesteri címéért küzdő Szentkirályi Alexandra újabb határozott üzenetet küldött Karácsony Gergely kapcsán.

...svg content...Fotó: Facebook/Szentkirályi Alexandra
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Karácsony Gergely arra készül, hogy megvédje a főpolgármesteri címét, így a következő években is egy ellenzéki lehetne Budapest élén. Szentkirályi Alexandra azon dolgozik, hogy ez ne így legyen, akárcsak Vitéz Dávid, aki többek között új vidámparkot építene a fővárosban, aminek sok fiatal örülne.

Szentkirályi egyik fő terve az, hogy élhetőbbé tenné Budapest közlekedését, megszüntetné a nagy dugókat, amikből továbbra is sok van. Szerinte valójában nem Karácsony, hanem Gyurcsány irányít Budapesten, és a főpolgármester csak egy báb, nem több, nem ő hozza a legfontosabb döntéseket. Soron kívül Verőcei hajóbaleset: nagy sebességgel ütközhetett a motorcsónak, a szállodahajó kapitánya őrizetben

A korábbi kormányszóvivő hangsúlyozta, a jelenlegi városvezetés csőd közeli állapotba vitte Budapestet, amit nem engedhetnek. Hozzátette, Karácsony nemcsak hagyta, hanem ő maga folyatta Gyurcsány embereinek a pénzt. A bizonyos ölelés szintén szóba került, prezentálván, milyen jó a kapcsolata Karácsonynak a DK-val.

„Újfent összeborult Karácsony és az egész Gyurcsány-banda. Gyurcsány Ferenc pártja a hétvégén megtartotta a kampánynyitó rendezvényét, és hogy hogy nem, Karácsony Gergely is tiszteletét tette a színpadon, jó pár ölelés és szelfi kíséretében.” – írta a posztjában Szentkirályi Alexandra a Facebook oldalán.

Szentkirályi ismét változásra hívta fel az emberek figyelmét, miután többek között ő sem elégedett a budapesti városvezetéssel. „De mit is vártunk, ahogy 10 éve és 5 éve, úgy Karácsony most is behódolt Gyurcsánynak. Ideje, hogy kiszabadítsuk a fővárost Gyurcsány fogságából! Változás kell!”