Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,893 $

Szentkirályi Alexandra: Budafok-Tétényben is megelégelték Karácsony ígérgetéseit

Szentkirályi Alexandra ismét üzent, és azt mondta, Budafok-Tétényben is megelégelték Karácsony Gergelyék ígérgetéseit.

...svg content...Fotó: Facebook/Szentkirályi Alexandra
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Szentkirályi Alexandra minden eddiginél fontosabb szerepet tölt be a magyar politikában, miután már ő a Fidesz budapesti elnöke. Ezzel csak tovább erősítik a kampányát, hiszen Budapest főpolgármestere akar lenni, és egyértelműen azon dolgozik, hogy leváltsa a sokat kritizált Karácsony Gergelyt.

Vitézy Dávid is erre a posztra pályázik, és többek között arra is ígéretet tett, hogy új vidámparkot kapnak a budapestiek, ha megválasztják. Egyelőre nehéz megmondani, ki lesz a befutó, de Szentkirályi támogatottsága jól látható módon növekszik. Soron kívül Magyar Péter ott lesz a köztévé vitáján

Sok ember adhat neki bizalmat, és mivel kiváló a kapcsolata a kormánnyal, az igencsak jövedelmező lehet Budapest, a Budapesten élők számára. „Budafok-Tétényben is megelégelték Karácsony Gergelyék ígérgetéseit. A főpolgármester öt éve megígérte a kerületi főutak felújítását, a villamosmegállók korszerűsítését és még több dolgot, amire a helyiek azóta is várnak.” – üzent a Facebook oldalán.

Ahogyan Szentkirályi fogalmazott, noha eltelt 5 év, szokás szerint nem csináltak semmit Karácsonyék. „Eltelt 5 év és szokás szerint nem csináltak semmit. Karácsony öt év alatt Gyurcsány legjobb emberévé vált, de Budapestnek nincs még öt éve arra, hogy a főpolgármester megpróbáljon felnőni a feladatához.”