Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,98 Ft
Euró
389,25 Ft
Font
455,18 Ft
Bitcoin
51,027 $

Jürgen Klopp után a Liverpool csapatkapitánya is távozhat

Virgil van Dijk tisztázta szavait, ám a távolabbi jövőjéről nem beszélt.

MTI/EPA/TIM KEETON
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Jürgen Klopp múlt heti, közelgő távozásáról szóló bejelentését követően a Liverpool csapatkapitánya, Virgil Van Dijk is nyilatkozatott tett, melyben elmondta, egyelőre még nem tudja, hogy része lesz-e a jövőben a klub hosszú távú terveinek. Szavai után egyből megindultak a találgatások a 2025-ig érvényes szerződése kapcsán, sokan pedig már a Real Madriddal is összefuggésbe hozták – írja a 90min.

Van Dijk végül igyekezett eloszlatni a pletykákat: „Hogy 100%-ig egyértelmű legyek, teljes mértékben elkötelezett vagyok a klub mellett. Szeretem a Liverpoolt, és a csapat drukkereit” – mondta a Liverpool csapatkapitánya a német Sky Sportsnak adott interjújában, kiemelve, hogy a szavait kiragadták a szövegkörnyezetből. Soron kívül Fontos változás a nyugdíjaknál – egy új lehetőség is megnyílt

A csapatkapitány szerint „nagy sokk volt mindannyiuk számára”, hogy Jürgen Klopp a szezon végén elköszön a csapattól, és mint mondta, pontosan azt érezte, amit a szurkolók is éreztek abban a pillanatban, mikor nyilvánossá vált Klopp döntése. Ám azt is hozzátette, hogy a szerződése kapcsán eddig még semmi nem változott.

„Arra koncentrálok, hogy az idei szezon nagyon különleges legyen. El akarjuk érni azokat a dolgokat, melyekről álmodunk, jó helyzetben vagyunk, szóval mindent bele fogunk adni. Én vagyok a kapitány, és mindent meg fogunk tenni a siker érdekében” – fogalmazott van Dijk, aki Kloppról is beszélt az interjúban:

„Ő is csak egy emberi lény, egy kicsit olyan, mintha az apánk lenne. Sok éven át stabilan itt volt, és furcsa lesz, hogy a következő szezonban már nem így lesz. De nem akarok túl sokat beszélni róla, mert még mindig benne vagyunk a dolgok közepében, és azokkal kell foglalkoznunk, amiket el akarunk idén érni.”

Megszólalt a Ferencváros edzője az Újpest történelmi kiütése után

A Ferencváros edzője, Dejan Sztankovics érthető módon nem panaszkodott arra, hogy nem lett 6-0 a vége az Újpest ellen.