Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,31 Ft
Euró
392,84 Ft
Font
459,13 Ft
Bitcoin
62,252 $

Egyre közelebb az első helyhez Szoboszlaiék, Jürgen Klopp azonban nem érez nyomást

Egy hét leforgása alatt ez lesz a harmadik meccse Szoboszlaiéknak.

Liverpool, 2020. július 5. Jürgen Klopp, a Liverpool vezetõedzõje az angol labdarúgó-bajnokság Aston Villa elleni, 2020. július 5-i mérkõzése elõtt a liverpooli Anfield Stadionban. MTI/EPA/GETTY/Shaun Botterill
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A Liverpool szombaton ismét pályára lép, ezúttal a Crystal Palace vendégeként. Jürgen Klopp csapata szerencsés esetben akár a tabella elején is találhatja magát. Ehhez azonban botlania kell az Arsenalnak.

Az Ágyúsok a Villa Parkba látogatnak, a birminghamiak pedig önbizalomtól duzzadva várják a londoniakat, miután a hétközi fordulóban – szintén hazai pályán – legyőzték a Manchester City csapatát és feljöttek a harmadik helyre. Soron kívül Tavaszias időben rendezik a téli Balaton-átúszást

Jürgen Kloppot azonban mindez nem igazán érdekli, a Crystal Palace elleni meccs előtt, Sky Sportsnak adott nyilatkozata legalábbis erre enged következtetni: „Vasárnap délután lefekszem a kanapéra és megnézem a focimeccseket, de inkább csak érdeklődésből” – mondta.

„Nem érzek nyomást, meg akarjuk nyerni a meccseinket, most a Crystal Palace ellen van feladatunk, és 100%-ban erre fogunk koncentrálni” – fűzte hozzá Klopp, aki szerint az Arsenalnak sem lesz könnyű dolga az Aston Villa ellen.

„Senki nem attól lett bajnok, hogy a 16. játéknapon a tabella élén állt. De szükségünk van a pontokra, és győzelemért megyünk, erre készülünk a rendelkezésre álló rövid felkészülési idő alatt” – fogalmazott.