Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,67 Ft
Euró
394,44 Ft
Font
460,80 Ft
Bitcoin
62,728 $

James Bondként jelent meg Fernando Alonso az Ausztrál Nagydíjon

Míg sokan nagyon lazára vették a figurát, addig Fernando Alonso nagyon lazán jelent meg az Ausztrál Nagydíjon.

Fotó: EPA/ALI HAIDER
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ezen a hétvégén már nem maradunk Forma-1 nélkül, lehet örülni és bizakodni, bár aligha lesz legyőzője Verstappennek normál körülmények között. Igaz, Pérez ugyanabban az autóban ül, mégsem tud vele mit kezdeni. A holland világbajnok lassan négyszeres győztesnek mondhatja magát, amivel beérné Vettelt, aki szintén a Red Bullal döntött rekordokat.

Aggodalomra semmi ok, mindig találunk okot arra, hogy figyelemmel kövessük az F1-et, és az akkor is élvezetes, ha épp nincs harc az első helyért. Rengeteg a program egy versenyhétvégén, és azok, akik online követik figyelemmel az eseményeket, szintén sok tartalmat kapnak, akárcsak a televízió előtt ülők. Soron kívül Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma

Egy nagydíjat már a csütörtöki naptól kezdődően érdemes figyelni, amikor interjúkat adnak a versenyzők, programokon vesznek részt. Ennek is megvan a maga varázsa, akárcsak annak, hogy láthatjuk, ki hogyan öltözködik. Általában a versenyzők a saját stílusokban érkeznek meg a helyszínre, és csak utána öltöznek át.

Vannak, akik rátesznek egy lapáttal, és ez Hamiltonra igencsak jellemző, aki félig a divat világában éli az életét. Tervezett már saját kollekciót is, abszolúte része ennek a körnek, és sokat tanult a divatról az évek során. Mások is szeretik az extra szetteket, addig egyes versenyzők teljesen visszafogottan öltözködnek.

Alonso, a spanyol legenda ezúttal egy nagyon elegáns szettet rakott össze magának a hűvösebb első napra Melbourne-ben. Hamar feltűnést keltett vele, és mivel hivatalosan még mindig nem jelentették be, ki lesz az új James Bond Daniel Carig helyén, akár még erre a szerepre is jó eséllyel pályázhatna. Az Aston Martin már adott hozzá számára ehhez…