Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,052 $

További Hírek

Daniel Craig sokak számára örökké James Bond marad, és ez így van rendjén. A színész most egy friss interjúban beszélt a 2021-es Nincs idő meghalni című Bond-film utolsó képkockáiról, és a forgatás előzményeiről.

Ukrajna nem kevesebbet állít, minthogy leleplezett 620 orosz kémet, akik közül egy annyira beleélte magát a helyzetbe, hogy egyenesen James Bondnak képzeli magát.

A várva várt szereposztásról még mindig kevés a hír, azonban Justin Kroll, a Deadline riportere szerint már márciusban hallhatunk arról, ki lesz az új Bond.

Kim Sherwood Bond-rajongó regényíró az első nő, akinek Ian Fleming örökösei engedélyezték, hogy új 007-es kalandokat írjon, noha ezekben maga az ügynök nem fog szerepelni.

Annak ellenére, hogy az Egyesült Államokban még be sem mutatták, a Nincs idő meghalni mintegy 119 millió dollárt, vagyis több mint 36 milliárd 717 millió forintot kaszált a nemzetközi jegyeladásokon.

Természetesen a híres színész, film- és sorozatszár, valamint műsorvezető is ott volt a legújabb James Bond film bemutatóján.

A hatalmas méretű vetítővásznat az új James Bond-filmmel tervezik felavatni.