Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,27 Ft
Euró
389,31 Ft
Font
455,22 Ft
Bitcoin
51,352 $

Jákob Zoltán tisztázta, nem barátok a volt feleségével

Ugyan nemrég együtt nyaraltak a Maldív-szigeteken, szó sincs arról, hogy barátok lennének, mert nem azok.

Fotó: Instagram/Jákob Zoltán
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Jákob Zoltán a legutóbbi útján gondolkozott el azon, mi lenne, ha vásárolna magának egy magánszigetet a Maldív-szigeteken. Ez még meg is valósulhat, sok terve van, miközben a jótékonykodásról sem feledkezik meg. Mindig dolgozik valamin, és igyekszik többet kihozni az előtte álló lehetőségekből, évekből.

Zoltán házasságban is élt, és nem éppen ment simán a válása. Sokat veszekedtek, akkor talán egyikük sem fogadott volna arra, hogy valaha is ilyen jó lesz közöttük a viszony. Ez sok időbe és energiába telt, de láthatjuk, mindenre van megoldás, főleg abban az esetben, ha gyerekek is érintettek, akik a legfontosabbak. Soron kívül Fontos változás a nyugdíjaknál – egy új lehetőség is megnyílt

„Bár mindketten akartuk a válást, annyi sérelem volt bennem és Katiban is, hogy szörnyen nehezen türtőztettük magunkat, hogy ne vádaskodjunk, ne essünk egymásnak” – árulta el a Best kérdésére Zoltán. „Ha csak ketten lettünk volna ebben a történetben, lehet, csúnyább véget ér a mi kapcsoltunk. De mivel van két lányunk, akik a szemünk fényei, nem tehettük meg velük, hogy csatatérré változtatjuk az életüket.” – idézte a 24.hu a magyar milliárdos üzletembert.

Elmondása szerint sokszor és nagyokat nyeltek, de utólag visszatekintve, mindez megérte. Az sem titok, hogy eleinte nem volt könnyű Zoltán számára visszajárni a közös családi házba, ahol együtt éltek, ám mára ismét úgy érzi, mintha hazajárna. Ebben Kati párja is segít, akivel jó haverok lettek, gyakran hívja át őt enni.

„Azért ez is egy vicces dolog.” – mondta Zoltán, majd tisztázta, semmilyen rivalizálás nincs közöttük. Sőt, amikor a három lány összefog ellene, akkor az exe párja mellé áll. Mielőtt bárki azt gondolná, hogy Zoltán és a volt felesége barátok, nem azok. Erről is beszélt a Bestnek A Nagy Ő, hozzátéve, túl sok mindenen mentek keresztül, illetve túl sokat bántották egymást ahhoz, hogy barátok legyenek. Nem tagadja, maradtak tüskék, de már nem rágódnak a múlton.