Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
58,089 $

Horváth Gréta ilyen hideget még soha nem élt át, mint most

Horváth Gréta egy egészen új élmény részese, korábban soha nem gondolta volna, hogy ekkora kalandnak vág neki.

...svg content...Fotó: Instagram/Horváth Gréta
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Horváth Grétára sokan irigykednek, azóta különösen, hogy formába hozta magát, stílust váltott és átesett a hasplasztikáján. Korábban túlsúlyosnak nevezték, most egyesek szerint túl vékony, de ehhez már hozzászokhatott. Az emberek mindig bele tudnak kötni valamibe, és egyes fórumokon is sokan bántották a hónapok alatt.

Gréta nemrég egy igen érdekes kihívásra szánta el magát, és szép lassan hegymászónak is mondhatja magát. Nagyon különleges élmény mindez, és természetesen vannak nehézségek is, amiken gyakorlatilag mindenki átesik. Ez kikerülhetetlen, még a legnagyobbak is keresztülmentek ezereken a folyamatokon. Soron kívül Hőség: folytatódik a vízosztás a vasútállomásokon, pályaudvarokon, autóbusz-állomásokon

„Ma lettem jobban. Tegnap érkezés után, azt hittem „megpusztulok”. Az alvás is nehéz volt, itt extrán száraz a levegő. Szememen, orromon és a számon is éreztem, mert vattát tudtam köpni. Reggelre elvágták ezt az érzést.” – mesélte Gréta, aki átesett pár nehéz órán, de a kitartása mindenkinél erősebb lehet.

Még maga sem hiszi el, hogy ott van, nagyon nagy élmény ez számára, amit sosem felejt el. „Fejfájás, nyomottság megszűnt. Mivel én most csinálok ilyet először, és most vagyok ilyen helyen először, szó szerint tátom a szám, és kapkodom a levegőt. Brutálisan jó élmény! Még én is nehezen hiszem el, hogy itt vagyok.”

Gréta egyre több alkalommal lép ki a komfortzónájából, viszont élvezi, a magasságot különösen, és ilyen hidegben sem volt még része. „Elképesztően izgalmas. Komfortzónám elhagyása újabb szintre lépett, és a tériszonyom is foszlik szét. Viszont én ilyen hideget, hegyet, magasságot, havat még soha nem láttam, éreztem.”

Gyurcsány Ferenc megint Orbán Viktort támadja, de hol van Magyar Péter?

Visszatért a régi sémához Gyurcsány Ferenc, ami korábban sem működött, és most sem tűnik úgy, hogy ez jó taktika a részéről.

Hőség: folytatódik a vízosztás a vasútállomásokon, pályaudvarokon, autóbusz-állomásokon

A MÁV-Volán-csoport megerősítette, a nagy hőségre való tekintettel folytatják a vízosztást a vasútállomásokon, pályaudvarokon, autóbusz-állomásokon.