Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,71 Ft
Euró
387,25 Ft
Font
454,93 Ft
Bitcoin
69,517 $

Hidvéghi Balázs szerint Brüsszel egyre jobban fél Orbán Viktortól

Mint mondta, a brüsszeli történtek minden határon túlmennek és egyben jelzik, hogy félnek Orbán Viktortól és a szuverenista erők véleményétől.

...svg content...Fotó: MTI/EPA/Ronald Wittek
Belpolitika

Koós Alexandra

Szerkesztő

Hidvégi Balázs, a Fidesz európai parlamenti képviselője, egyben Szentkirályi Alexandra, a párt főpolgármester-jelöltjének kampányfőnöke egy műsorban arról beszélt, miszerint „minden határon túlmegy, ami Brüsszelben történt”, egyúttal azt jelzi, hogy az Európai Unióban egyre jobban félnek a szuverenista erők véleményétől.

Mindemellett félnek Orbán Viktortól és a Nemzeti Konzervativizmus Konferencián résztvevőktől. „Gyakorlatilag el akarják őket hallgattatni” – mondta arról, hogy a brüsszeli polgármester rendőrökkel akarta leállítani Orbánék rendezvényét. De arra is kitért, amit a miniszterelnök az X-posztjában a megmozdulás után kitett. Soron kívül Vörös szuperóriás csillag szomszédságában csodálhatjuk meg a holnapi teliholdat

Elmondása szerint az eset hasonlít arra, amikor Orbán Viktort 1988-ban, a Batthyány-örökmécsesnél a „rendőrautóhoz nyomták, hogy ne tudjon beszédet tartani”. Ezt követően Hidvéghi arról is szót ejtett, hogy szerdán a Bálnában lesz Szentkirályi Alexandra kampánynyitó rendezvénye, ahol ismerteti a „fővárost érintő fejlesztési ötleteit”.

Mindemellett úgy véli, a főváros fogságban van, a Gyurcsány-klán fogságában, s ezáltal a jelenlegi főpolgármester, Karácsony Gergely is Gyurcsányék foglya. Később viszont úgy fogalmazott, hogy Budapest jelenleg gazdátlan – szemlézte az Index a HírTV Napi aktuális című műsorában elhangzottakat.

De korábban arról is beszámoltunk, hogy Karácsony Gergely nemrégiben újabb nagytakarítást ígért, ezúttal a Déli pályaudvar kapcsán. Míg ebben a cikkben arra tértünk ki, hogy Szentkirályi Alexandra újabb határozott üzenetet küldött a jelenlegi főpolgármester kapcsán: mint fogalmazott, a Gyurcsány házaspár örökbe fogadta Karácsony Gergelyt.

Megtalálhatták az allergia ellenszerét, saját immunrendszerünk lehet a kulcs

Százmilliók küzdenek a kellemetlen tünetekkel, most két kutatócsoport is új eredményekkel kecsegtet.