Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,893 $

Újabb nagytakarítást ígér Karácsony Gergely

Karácsony Gergely újabb nagytakarítást ígér, ezúttal a Déli pályaudvar kapcsán, ami szintén nem a tisztaságáról híres.

...svg content...Fotó: BKK
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Budapest egy része sajnálatos módon nagyon piszkos, ami kapcsán sok panasz érkezik. Az emberek közül sokan nem veszik figyelembe a környezetüket, aminek szó szerint ára is van, hiszen nem kevés pénzbe kerülnek ezek a nagyobb takarítások.

Karácsony Gergely, aki mindenképpen szeretné megtartani a főpolgármesteri címét, most arról jelentett, hogy hamarosan újabb nagytakarítás következik. Egyre több területet igyekeznek tisztábban tartani, és a Déli pályaudvar szintén ezek közé tartozik. Soron kívül Magyar Péter ott lesz a köztévé vitáján

A főpolgármester hangsúlyozta, ezzel az a céljuk, hogy a Budapesten közlekedők tisztább környezetben utazzanak, illetve nagyobb biztonságban is érezzék magukat, ami ugyancsak nem hátrány. Április végén, 25-én kezdődik a fentebb említett Déli pályaudvar tisztítása, mely szintén nagy feladatnak ígérkezik a sok piszokkal.

„A KÖKI-nél folytatódott a BKK – Budapesti Közlekedési Központ által életre hívott, összehangolt köztisztasági és közrendvédelmi együttműködés. A forgalmas köztereket érintő, mindennapi alapfeladatokon felüli akciósorozat célja, hogy a fővárosban közlekedők tisztább környezetben utazzanak, és nagyobb biztonságban érezzék magukat. Április 25-én a Déli pályaudvar következik.” – írja a posztjában Karácsony.