Halálra szúrtak egy nőt Budapesten, 24 éves fia végzett vele

Fotó: Bűnügyi helyszínelő a főváros XVI. kerületében 2023. augusztus 14-én, ahol halálra szúrtak egy nőt a Fertály utca egyik lakásában. A rendőrök a feltételezett elkövetőt, az áldozat 24 éves fiát - aki magát is megsebezte - a helyszínen elfogták. MTI/Mihádák Zoltán
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

Újabb gyilkosság történt Budapesten, ezúttal egy nőt szúrtak halálra, akin már nem lehetett segíteni.

Tragikus módon indult az új hét, miután a hajnali órákban egy halálos baleset és egy gyilkosság is történt. Debrecenben egy 19 éves fiatal nőt gázoltak halálra, az orvosok nem tudták megmenteni, annyira súlyosak voltak a sérülései.

A rendőrség beszámolója szerint Budapesten pedig gyilkosság történt hétfő hajnalban. 5 óra 30 perckor érkezett a bejelentés, hogy egy XVI. kerületi lakásban, a Fertály utcában megszúrtak egy asszonyt.

Az 58 éves nőt sem lehetett már megmenteni, belehalt a sérüléseibe. ​A BRFK XVI. Kerületi Rendőrkapitányság egyenruhásai a feltételezett elkövetőt, az áldozat 24 éves fiát – aki magát is megsebezte – a helyszínen elfogták.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya emberölés bűntett miatt indított nyomozást. A férfit a mentők rendőri kísérettel kórházba vitték, elszámoltatására ellátását követően kerül sor – írja a rendőrség.