Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
367,82 Ft
Euró
394,96 Ft
Font
466,86 Ft
Bitcoin
60,307 $

Jelentés: Guardiola az utolsó szezonjára készül Manchesterben

A legfrissebb jelentések szerint Pep Guardiola hamarosan elhagyja a Manchester Cityt, és máshol folytatja a pályafutását.

...svg content...Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Jürgen Klopp már nem tagja az angol bajnokságnak, könnyes szemekkel búcsúzott a Liverpooltól. Átadta a helyét egy másik szakembernek, akire komoly kihívások várnak, mert nem lesz egyszerű pótolnia a német legendát. Többek között Guardiola is megkönnyezte Klopp távozását, fontos személy a karrierjében.

A Manchester City edzője idén „csak” a bajnokságot tudta megnyerni a csapatával, miután kiestek a Bajnokok Ligájából, a Ligakupából, és kikaptak az FA-kupa döntőjében a Manchester United ellen. Guardiola végül magára vállalta a vereséget, és azt mondta, miatta kaptak ki, de marad a City edzője. Soron kívül Reagált Orbán Viktor a konvoját kísérő rendőr halálos balesetére

Ugyanakkor egy friss jelentés szerint már nem sokáig, és a következő idény végén elhagyja Manchestert, amivel egy új korszak veheti kezdetét. Az a terve, hogy még utoljára szeretné átalakítani a csapatát, totális dominanciát mutatna, és egy rendkívül erős keretet adna át az utódjának.

Nyolc évvel ezelőtt érkezett meg Manchesterbe, azóta mindent megnyert, amit csak lehetett. 12 hónap maradt hátra a szerződéséből, és a Daily Mail úgy tudja, nem fog hosszabbítani. A City vezetősége viszont azon dolgozik, hogy a klasszis edző meggondolja magát, és új szerződést kínálnak neki, aki ezáltal még többet kereshetne.

A Girona edzője szintén esélyes lehet, aki csodát tett a spanyol ligában, Bajnokok Ligájába vezette a csapatot, mely sokáig a bajnokságot is vezette. Miután Nagelsmann szerződése 2026-ig szól, ugyancsak esélyes lehet, akárcsak Xabi Alonso, aki veretlenül lett Bundesliga-bajnok, és a Német Kupát is behúzták.