Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
364,50 Ft
Euró
394,46 Ft
Font
467,04 Ft
Bitcoin
68,801 $

Az elbukott Európa-liga döntő után Német Kupát nyert a Bayer Leverkusen

A Bayer Leverkusen nyerte a Német Kupát, amivel duplázott Xabi Alonso, és ezzel valamilyen szinten törlesztett is a szurkolók felé az Európa-liga döntőjében történtek miatt.

...svg content...Fotó: EPA/CLEMENS BILAN
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Bayer Leverkusen fennállása legnagyobb szezonján van túl, amit aligha fognak felülmúlni, miután veretlenül nyerték meg a Bundesligát, ráadásul ez volt a klub első bajnoki címe. Óriási ünneplést rendeztek a Leverkusen stadionjában, majd bejutottak az Európa-liga döntőjébe, miután legyőzték az AS Romát az elődöntőben.

Szerencsétlenségükre a fináléban is egy olasz ellenfél ellen küzdhettek meg, akik meglehetősen simán nyertek. Döbbenet ült ki a németek arcára, senki nem számított ilyen sima fináléra, és Alonso sem tudott sok pozitívat mondani, majd azzal a lendülettel már a Német Kupa döntőjére koncentráltak. Soron kívül Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

A Kaiserslauternnel játszottak, akik a Bundesliga 2-ben szerepelnek, és egy nem éppen acélos idényen vannak túl. A mezőny második felében végeztek, így igen komoly meglepetés volt, hogy bejutottak a döntőbe, ahol nagy esélyt kaptak azt követően, hogy a 44. percben Kossounou begyűjtötte a második sárga lapját.

Azelőtt, még a 17. percben Xhaka megszerezte a vezetést a német bajnoknak, ami végül aranyat ért. Hiába az emberhátrány, a Leverkusen jobban játszott, nem egyszer dönthette volna el a mérkőzést, de talán nem bánják, hogy ez most így alakult, hiszen megint történelmet írtak.

Medgyessy szerint Magyar Pétertől már nem lesz elég az, amit eddig csinált Orbán Viktor ellen

Medgyessy Péter korábbi miniszterelnök szerint Magyar Péternek a Fidesz személyében egy nagyon nehéz és erős párttal kell szembenéznie a 2026-os választáson, ami egészen más kihívás, mint a baloldal.

Fotókon Szoboszlaiék nyilvános edzése az Európa-bajnokságról

Napok választják el a magyar válogatottat, hogy pályára lépjenek az Európa-bajnokságon, ami izgalmasnak ígérkezik.

Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

A Tisza Párt vezetője még mindig csak tanulja, milyen politikusnak lenni, és Medgyessy Péternek megvan a véleménye arról, amit az ATV-ben látott Magyar Pétertől.