Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,53 Ft
Euró
393,77 Ft
Font
457,11 Ft
Bitcoin
63,812 $

Rossz híreket közölt Guardiola Haalandról a Manchester Citynél

Haaland a következő mérkőzéseken sem lesz elérhető, amit a Manchester Citynek valahogyan el kell bírnia.

Fotó: EPA/PETER POWELL
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Manchester City tavaly szinte mindent vitt, többek között a bajnokságot és a Bajnokok Ligáját is megnyerte. Haaland jócskán kivette a részét a sikerből, és rögtön rekorderré vált, nála több gólt senki sem szerzett ezelőtt a Premier League-ben. Az idei szezon kissé más, mert egyelőre nem termel olyan tempóban a klasszis, ami a sérülésének is betudható.

Miközben a hírek szerint Haaland a Real Madridról álmodozik és a spanyolok nyitottak arra, hogy leszerződtessék Mbappé mellett, egy ideje nem érhető el a Manchester City számára. Meccsek óta nem játszik a sérülése miatt, és úgy tűnik, ez még egy darabig így is marad, ami nagy hátrányt jelent a címvédőnek. Soron kívül Kizuhant az ötödik emeletről egy kisgyermek Csepelen

Noha a City a jelek szerint visszatért a helyes útra a formaingadozását követően, történt egy kisebb visszaesés Haaland állapotában. Erről a City edzője, Guardiola számolt be, aki nem akarja szépíteni a dolgokat, és várhatóan februárig nem tudja bevetni a legértékesebb és legjobb játékosát a meccseken, amivel ismét borulnak a tervei.-

„Erling kiseb b visszaesést szenvedett a sérüléséből való visszatérése közben, és igen, lehetséges, hogy a következő hónap előtt már nem tér vissza.” – idézte Fabrizio Romano a Manchester City edzőjét. Ugyanakkor Guardiola nagyon bízik abban, hogy hamarosan maguk mögött hagyhatják ezt az egész rémálmot.

„Remélhetőleg a hónap végére készen fog állni. Ez egy csont, amihez időre van szüksége, és nagyon hiányzott már nem nekünk. Szükségünk van rá, bízván abban, hogy visszatér és gond nélkül játszhat a szezon utolsó négy-öt hónapjában.” – folytatta Guardiola, aki többek között azon is dolgozik, hogy Haaland aláírja az új szerződését.