Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,79 Ft
Euró
393,19 Ft
Font
460,52 Ft
Bitcoin
62,772 $

Bikiniben mutatta meg magát Cristiano Ronaldo kedvese (fotók)

Cristiano Ronaldo kedvese egy igen feltűnő jelenség és karakter, akire érdemes figyelni, és milliók követik az Instagramon.

Fotó: Instagram/Georgina Rodríguez
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

A portugál világsztár hat gyermek édesapja, és nem kizárt, hogy később tovább bővül a család, mert Georgina Rodríguez még mindig fiatal, és noha továbbra sem mondhatja magát Ronaldo feleségének, évek óta együtt élnek. Ha egy nap szakítanának is, Ronaldo minden bizonnyal hatalmas vagyonnal támogatná gyermekei anyját.

Voltak pletykák, miszerint megromlott közöttük a kapcsolat, és külön folytathatják az életüket, ám ezeket a híreszteléseket gyorsan tagadták. Megannyi hazugság terjed a sztárokról a bulvársajtóban és a médiában, sosem tudni, mi a valódi igazság, máskor pedig maguk a hírességek füllentenek. Soron kívül A benzin ára feljebb megy, a gázolajé csökken péntektől

Ezek a füllentések sokszor csak később vagy soha nem derülnek ki. Ugyanolyan emberek, mint bárki más, ugyanazokkal a problémákkal, és ez olyasvalami, amit nemigazán vesznek figyelembe az átlagemberek. Emiatt is nehezebb egyes szempontból a hírességek élete, amit ki jobban, ki rosszabbul kezel.

Ronaldo sokat tesz azért, hogy a családja boldog legyen, és mindent megkapjanak. Legutóbb is együtt nyaraltak, miután a világsztár kimenő kapott a portugál válogatottól, készülvén az Európa-bajnokságra, ami izgalmasnak ígérkezik. Cristiano igazi veteránként vesz részt az eseményen, és minden bizonnyal a családja is ott lesz vele, akárcsak pár évvel ezelőtt.

Georgina sem panaszkodhat, minden nap edz, és amikor teheti, közösen teszi ezt meg a párjával. Nem mellesleg Ginát lassan már 60 millióan követik az Instagramon, amihez erősen hozzájárult az is, hogy Cristiano a párja. Az alább látható fotók szintén árulkodóak, igazi álomnőnek tartják az erős dekoltázzsal is rendelkező modellt.

Egy több mint érdekes és izgalmas interjú készült Szoboszlai Dominikkel

Exkluzív interjút adott Szoboszlai Dominik a Spíler 1 TV-nek, amit szombat este vetítenek le.