Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Gáspár Zsolti szerint „nagyon brutális” lesz az adás vele ma este

Fotó: YouTube/LifeTV
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A LifeTV vendége volt Zsolti, aki Hajdú Péterrel beszélgetett majdnem egy napon keresztül az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban.

Zsolti rögtön dicséretekkel kezdte az interjúját, miközben elárulta, nem gondolta volna, hogy Péter ennyire aktívan fog részt venni a disznó feldolgozásában, hiszen a sztár konkrétan egy féldisznóval a vállán érkezett meg.

Soron kívül Szív- és légzőszervi vizsgálatokat végeztek Ferenc pápánál

„Kétségbeesett, azt sem tudta, mit csináljon. Ő még életében nem látott ilyet.” – mesélte Zsolti az interjúja során, hogyan is reagált Péter a látványra. „Nagyon brutális lesz az adás.” – ígérte Gáspár, aki ugyancsak izgatott lehet a visszajelzések miatt.

Még futballoztak is a 24 óra alatt, és mivel Péter győzött, Zsolti azt mondta, lesz egy visszavágójuk. „Nagy jól kezeli a labdát, nagyon ott van a szeren. Mindenben is jó, így van.” – mondta viccesen Zsolti, aki nem mindig humorizál.

Ezt az adásban is látni fogjuk, több komoly, mély témát is érinteni fognak a beszélgetés során. Sőt, az egyik annyira sokkoló, hogy arra senki sem számított, de Zsolti készen állt róla beszélni, több mint 25 év után.

„Lesz olyan dolog, amiről nem beszéltem sehol senkinek, 25 évvel ezelőtt volt egy… egy problémám. Péternek nagy nehezen elmondtam, nem vagyok rá büszke.” – fogalmazott Zsolti a bizonyos halálesetről, amiről nem tervezett beszélni, csak kibukott belőle.

Győzike inkább szétvereti a saját konyháját, minthogy felhívja Zsoltit

„Nem húzta ki belőlem Péter, hanem összemelegedtem vele, annyira jó volt ott lenni, meg ott jó volt az egész kémia, mintha otthon lettem volna. Nagyon jó volt.”