Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,80 Ft
Euró
393,55 Ft
Font
467,47 Ft
Bitcoin
64,339 $

Gáspár Zsolti féldisznóval a vállán érkezett meg Hajdúhoz, és valami drámai történt

Várhatóan az egyik legnézettebb adása lesz a következő az „Összezárva Hajdú Péterrel” című műsorban, amiben ezúttal Gáspár Zsolti lesz a vendég.

...svg content...Fotó: Facebook/LifeTV
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Folytatódik a második évad, és Hajdú Péter korábban már célzott rá, hogy erős adások várhatóak. Ambrus Attilával nyitották a szezont, aki olyan dolgokat is elárult a bankrablós időszakáról, amikről eddig csak kevesen tudhattak.

Gáspár Zsolti lesz a következő vendég ezen a héten pénteken 22 órától a LifeTV-n. Köztudott, hogy Zsolti és testvére, Gáspár Győző egyáltalán nem ápolnak jó viszonyt egymással, így érdekes lesz meghallgatni a fiatalabb testvért is. Soron kívül Gyurcsány Ferenc: Fiatalok, ne vegyetek kábítószert

Győző már volt vendége Hajdúnak, és nem egy meghökkentő dologról rántotta le a leplet. Lehetséges, hogy Zsolti is valami hasonlóra készül, aki egy féldisznóval a vállán érkezett meg a stúdióba.

Győzike olyat mondott Zsolti feleségéről, hogy csak néztünk

Érdemes megnézni Hajdú reakcióját, de ez még mind semmi. Az előzetesből az is kiderül, hogy egy olyan témát is érintenek, amiről eddig nem tudhattunk. „Mi volt az életedben eddig a legnagyobb dráma?” – tette fel a kérdést az esti órákban Péter Zsoltinak.

„Erről nem nagyon beszéltem…” – válaszolt Zsolti, majd egy vágás után Péter feltett egy újabb kérdést a témával kapcsolatban. „És elítéltek?” A következő képsor már az volt, amikor Zsolti igennel felelt.

Péter és Zsolti arca sokat elárul arról a helyzetről, de egyelőre nem tudjuk, hogy pontosan miről lehetett szó, valószínűleg egy igen komoly témát érintettek.

Vitézy Dávid várja Karácsony Gergely válaszát a hatalmas pénzjutalmakról

Vitézy Dávid elárulta, mennyit keres a a MÁV Start és a Volánbusz közös gazdasági vezetője, aki szintén szép summát kapott.