Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,888 $

Győzike elárulta a legnagyobb félelmét

Gáspár Győző a legnagyobb félelméről is beszélt a minap, fontosnak tartja, hogy ezekről a dolgokról is beszéljenek.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Győző
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Gáspár Győző nemrég az Európai Parlamentből jelentkezett, egyenesen Brüsszelből, ami új élmény volt számára. Egyre inkább nyit a politika felé, de ez nem jelenti azt, hogy ne lenne jelen a médiában. Nagyon is jelen van, és hamarosan visszatér a TV2 képernyőjére, amit sokan várnak, de nem egyedül teszi ezt meg.

Gáspár Beával fog közösen szerepelni a Zsákbamacskában, aminek Marics Peti az egyik új műsorvezetője. A ValMar másik sztárja, Valkusz Milán pedig az RTL-hez igazolt, és az X-Faktor új évadának mentora lesz, ami óriási lehetőséget jelent számára, nemcsak a zenei, hanem a televíziós karrierjében is. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Győző sem unatkozik, valószínűleg más műsorokban is fel fog tűnni idén, de ő a TV2 családjának tagja marad. Szeret a TV2-vel dolgozni, évek óta zajlik ez az együttműködés közte és a csatorna között. Máskor pedig a mélyebb gondolatokra koncentrál Győzike, mint tette azt legutóbb is az Instagram oldalán.

„Az egyik példaképem egyszer azt mondta: „Az öregedésben az a legrosszabb, hogy az ember kifogy az ötletekből.” Azóta nem tudom kiverni a fejemből ezeket a szavakat, mert nekem is ez a legnagyobb félelmem.” – írta a posztjában Győzike, aki bizonyos időközönként megoszt pár mélyebb gondolatot az oldalán.

Győzike folyamatosan arra koncentrál, hogy tovább és tovább fejlődjön, akár lelki, akár testi, akár mentális szinten, mert ebben látja a helyes utat. „A képzeletem hamarabb cserbenhagy, mint a testem. És ezzel szerintem nem vagyok egyedül. Az ember fura szerzet, mert látszólag jobban fél az öregedéstől, mint a haláltól.”

Történelmet írt a Leverkusen, veretlenül fejezték be a szezont, kikapott a Bayern München

A Bayer Leverkusen egy több mint hihetetlen szezon végén szerezte meg a bajnoki címet, ráadásul úgy, hogy nem kaptak ki.

Rekordszámú független jelölt indul a júniusi önkormányzati választásokon

A Nemzeti Választási Iroda legfrissebb adatai szerint a júniusi önkormányzati választáson 7680 polgármesterjelölt vesz részt, akik közül többségük, 6297 függetlenként indul.

Napokon belül ismertté válhatnak a közmédiás EP-vita részletei

A közmédia jövő héten, a pünkösdi ünnepet követően tájékoztatja az Európai Parlamenti listát állító szervezeteket az általa tervezett vita részleteiről.