Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,290 $

Gáspár Győző Brüsszelből, az Európai Parlamentből jelentkezett

Gáspár Győző továbbra is a Fideszt támogatja, abszolúte a kormány oldalán áll, legutóbb már az Európai Parlamentből jelentkezett be.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Győző
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Sok híresség abszolúte felvállalja, hogy jobboldali vagy baloldali, míg sokan mások inkább hallgatnak, részben amiatt is, mert nem akarnak vitát, illetve nem szerves részei a politikának, így úgy vannak vele, jobb a békesség.

Többen attól tartanak, hogy ezzel megosztóvá válnának, bármelyik oldalt is képviseljék. Láthattunk erre példát, nem is egyet, Tóth Gabin ez újabb fogáspont, aki a Fideszt, a kormányt támogatja. Ugyanez igaz Curtisre is, és a rapper kapott már hideget-meleget emiatt, de kiáll a nézetei mellett. Soron kívül Alaszka „rozsdásodó” folyói már az űrből is látszanak, elsavasodtak az egykor kristálytiszta vizek

Hajdú Pétert ugyancsak ide sorolhatjuk, aki nemrég Varga Judit volt igazságügyi miniszterrel készíthetett interjút, melynek fő témája Magyar Péter volt. Az elmúlt évek egyik legnézettebb interjúját hozta össze Hajdú, aki tagadta, hogy az esemény előtt találkozott volna Vargával, mert ez nem történt meg.

Győzike, azaz Gáspár Győző szintén a Fidesz oldalán áll. Sőt, egy ideje tag, és büszkén képviseli a jobboldalt. Elkezdett nyitni a politika felé, és már mélyebb szinteken figyeli az eseményeket, így nem kizárt, hogy egy nap akár polgármester lehet, hiszen az ismertsége abszolúte megvan hozzá, és tudja jól, mire van szüksége az embereknek.

Győző legutóbb már Brüsszelből, az Európai Parlamentből jelentkezett be, ahol többek között Orbán Viktor miniszterelnök is vitázni szokott. „Magyarország mindenekelőtt, a Jóisten mindannyiunk” – ír a posztjában Győző, aki elegánsan, a Fidesz színében jelent meg Brüsszelben.

A Manchester United edzője azt mondja, ha kirúgják, majd máshol nyer trófeákat

Ten Hag egyelőre nem tudja, mi lesz vele, az FA-kupa megnyerését követően már nem volt olyan magabiztos, mint előtte.

Az elbukott Európa-liga döntő után Német Kupát nyert a Bayer Leverkusen

A Bayer Leverkusen nyerte a Német Kupát, amivel duplázott Xabi Alonso, és ezzel valamilyen szinten törlesztett is a szurkolók felé az Európa-liga döntőjében történtek miatt.