Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,557 $

Ezekkel a gólokkal jutott be Szoboszlai csapata az angol Ligakupa döntőjébe (videó)

A Chelsea vár a Liverpoolra a nagy döntőben, és messze nem tűnik egyértelműnek a párharc, izgalmas finálénak ígérkezik a 2024-es.

...svg content...Fotó: Jürgen Klopp, a Liverpool vezetőedzője az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság Liverpool-Manchester United mérkőzésén a liverpooli Anfield Road-i Stadionban 2023. december 17-én. MTI/EPA/Adam Vaughan
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Chelsea az elődöntő első mérkőzésén vereséget szenvedett a másodosztályú ellenfele ellen, ami több szurkolónál is kivert a biztosítékot, még akkor is, ha pontosan látták, hány helyzetet hagytak ki a londoni kékek. A visszavágón kárpótolták a rajongókat, és hat góllal üzentek, jutottak be az angol Ligakupa döntőjébe.

Ezek után már csak az volt a kérdés, hogy a Liverpool, vagy a Fulham lesz az ellenfél. Végül Szoboszlai csapata kvalifikálta magát másodikként a döntőbe, bár az ő helyzetük kissé bonyolultabb volt, akár hosszabbításra is hozhatta volna a meccset a Fulham, akik szintén az első osztályban szerepelnek, és képesek meglepetést okozni. Soron kívül Fideszes önkormányzati képviselő az egyik áldozat, akit halálos áramütést ért meggyszedés közben

Szoboszlai a sérülése miatt nem léphetett pályára, bár már közel jár a visszatérése, így ha a döntőig nem történik újabb baj, ott lehet ő is a pályán a Chelsea ellen. Sőt, ha nyernek, újabb tetoválás kerülhet fel a magyar válogatott csapatkapitányának testére, aki már alig várhatja, hogy újra a pályán segítse a csapatát.

A Liverpool a Fulham otthonában lépett pályára szerda este, és mint mindig, most is az eredmény számított. A Fulham ugyan döntetlen játszott a Liverpoollal, ez nem volt elég ahhoz, hogy kiejtsék Kloppékat. Mindössze két gól esett a találkozón, ennél valamivel többet vártak a szurkolók, de a helyzetek megint megvoltak.

Ilyen szabályok mellett kerül sor a Biden-Trump vitára

Egyre több információ lát napvilágot a közelgő vitáról.