Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,55 Ft
Euró
396,27 Ft
Font
468,93 Ft
Bitcoin
61,332 $

Álomdöntőt játszhat Szoboszlai a Chelsea ellen a Ligakupában a Liverpoollal

Összejött az álomdöntő a Chelsea ellen a Liverpoolnak az angol Ligakupában, így máris kupával gazdagodhat Szoboszlai Dominik az angol pályafutása elején.

...svg content...Fotó: EPA/ISABEL INFANTES
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Úgy tűnik, nagyon érik Szoboszlai következő tetoválása, mert egyértelmű favoritjai az angol Ligakupának, ráadásul a bajnokságot is vezetik. Minden adott ahhoz, hogy a magyar válogatott csapatkapitánya rögtön trófeákat nyerjen az angolokkal, és a következő szezonban ismét a Bajnokok Ligájában játsszon.

A Liverpool az Európa-ligát is megnyerheti, ez egy nagyon sikeres év lehet számukra. Most azonban a döntőre kell koncentrálniuk, amit február 25-én rendeznek meg a Wembley stadionban, miután bejutottak a fináléba. A Chelsea lesz az ellenfelük, akik kiütéses győzelmet arattak az elődöntő visszavágóján. Soron kívül Kunhalmi Ágnes: a Tisza Párt sikerét elsősorban az ellenzéki pártok marakodása táplálta

A Liverpool ugyan előnyből várhatta a Fulham elleni visszavágót, végül szorosabb lett a párharc, mint azt vártak. A Fulham odahaza fogadta a Liverpoolt, de Szoboszlai most sem léphetett pályára, ugyanakkor már nagyon közel van a visszatérése, és ha minden jól megy, a döntőben kezdőként kaphat helyet a csapatban.

Díaz ugyan a 11. percben vezetéshez juttatta csapatát, azt követően nagy csend következett. Sőt, a 77. percben Diop egyenlítésével szorossá vált a helyzet, mivel összesítésben ekkor már csak egy góllal ment a Liverpool. Miután több gól nem esett a visszavágón, Klopp csapata 3-2-es összesítéssel bejutott az angol Ligakupa döntőjébe, ahol a Chelsea ellen fognak játszani.

A Chelsea akár meglepetést is okozhat, mert egyre jobb formát mutat Pochettino gárdája. A döntő megrendezéséig még jobb teljesítményt nyújthatnak, ráadásul nem kell foglalkozniuk a nemzetközi szerepléssel. Ez előnyt is jelenthet számukra, míg a Liverpool kerete és játéka egyértelműen erősebb, stabilabb.