Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,70 Ft
Euró
395,98 Ft
Font
468,80 Ft
Bitcoin
61,266 $

Őrületes helyzeteket hagyott ki a Chelsea a Ligakupa elődöntőjében (videó)

Az összefoglaló videó is rámutat arra, hogy a Chelsea akár már az első találkozón eldönthette volna a Ligakupa elődöntőjének sorsát.

...svg content...Fotó: EPA/VINCE MIGNOTT
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Amióta a Chelsea-nek új tulajdonosa van, messze nem jönnek az eredmények, a csapat rendre csak a középmezőnyben szerepel. Idén sincs arra reális esély, hogy visszatérjenek a Bajnokok Ligájába, de még az Európa-liga-szereplés is kizártnak tűnik, rendkívül hektikusan teljesít a csapat, Pochettino irányításával is.

Amikor úgy tűnik, hogy megindulnak felfelé, rendre becsúszik egy nem várt vereség, akár hazai pályán egy kisebb csapat ellen. Rengeteg pontot szórtak már el így, és szintén komoly gondot jelent számukra a helyzetek értékesítése, illetve a védekezés. Nagyon hasonló a helyzet, mint a Manchester Unitednél, akiknek ugyancsak a kupaszereplés maradt az egyetlen vigaszuk. Soron kívül Kunhalmi Ágnes: a Tisza Párt sikerét elsősorban az ellenzéki pártok marakodása táplálta

Az United a harmadosztályú Wigan ellen jutott be az FA-kupa következő körébe, de hiába a lehető legerősebb kezdő, nem parádéztak ellenfelük hazai pályáján. A továbbjutás viszont megvan, és a folytatásban is egy nagyon is verhető ellenfél ellen küzdhetnek meg, amit kötelező lesz hozniuk, különösen ebben a helyzetben.

A Chelsea már csak egy lépésre van attól, hogy a Ligakupa döntőjére készüljenek, aminek megnyerésével részben kárpótolhatnák a szurkolókat. Az egyik gond az, hogy kikaptak a Middlesbrough pályáján, ami még orvosolható a visszavágóval, addig a másik elődöntőt a Liverpool vívja a Fulham ellen. Papíron Klopp csapata simán döntős lehet, és sokkal erősebbek jelenleg a Chelsea-nél.

Egy döntőben azonban bármi megtörténhet, és még az sem kizárt, hogy egy csavar végén a Middlesbrough és a Fulham játssza a finálét. Erre a linkre kattintva az összefoglaló videóban megnézhetjük a Middlesbrough gólját, illetve a Chelsea helyzeteit, amikből bőven akadt, óriási ziccereket hagytak aki, Palmer egymaga eldönthette volna a meccs sorsát.