Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
360,28 Ft
Euró
390,72 Ft
Font
456,85 Ft
Bitcoin
57,362 $

Folytatódik a balhé a Farm VIP-ben, betelt a pohár Szabyestnél

Szabyest annyira kiakadt Ripli Zsuzsira, hogy még csak beszélni sem akar vele, hiába ő a csapat vezetője.

Fotó: TV2
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Szabyest eredetileg a másik csapat tagja volt, de egy fordulat végén helyet kellett cserélnie Kótai Misivel, aki nem sokkal később feladta a játékot. Már ez megosztotta a nézők véleményét, Misi is sok támadást kapott.

A fiatal fiút sem kímélik, aki láthatóan nem jön ki jól Rékasi Károllyal és Ripli Zsuzsival. Rékasinak annyira elege lett belőle, hogy megkérte, hozzá se szóljon, hagyja őt békén, amíg a farmon vannak. Soron kívül Belső vizsgálat indult Monoki Lehel és Sebők Vilmos viselkedése miatt a Liverpool győzelme után

Már korábban is voltak vitás helyzeteik, nem is kevés. Ennek is lesz folytatása, mert amíg játékban vannak, a feszültség állandó, ami nyilván hatással van a teljesítményükre, és hamarosan valamelyik csapat farmgyűlést tart.

Most minden Szabyest és Ripli Zsuzsi vitájától hangos. A csapat vezetője szerint semmibe veszi őt a fiú, ráadásul tiszteletlennek is tartja, mert hátat fordít neki, miközben beszél hozzá. Háromszor ment oda hozzá, hogy megbeszéljék a dolgokat, de hiába, Szabyestnél betelt a pohár.

A srácnak elege lett abból, hogy szerinte Zsuzsi sem bánik vele normálisan, és eddig tűrte a dolgokat. Kijelentette, negyedszer is odamehet hozzá a csapatvezető, akkor sem fogja őt meghallgatni.