Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,21 Ft
Euró
393,53 Ft
Font
457,49 Ft
Bitcoin
66,631 $

Fernando Torres megjelent Szoboszlaiék edzésén, könyörögnek érte a szurkolók (videó)

A Liverpool egykori legendás támadója személyesen nézte meg Szoboszlai Dominikék edzését, és ebben a szakadó eső sem zavarta.

Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Fernando Torres azonnal kedvencé vált Liverpoolban, amikor 2007-ben megérkezett a csapathoz. A fiatal támadó számára ez egy igen nagy váltás volt, mert azelőtt a LaLigában játszott az Atletico Madrid színeiben, ahol szintén legenda lett. Sajnálták a távozását, ugyanakkor Torres mindenképpen szintet akart lépni.

A spanyol támadó, aki már 2003-ban bemutatkozhatott a spanyol válogatottban, melyet 2014-ig szolgált, éveken át játszott a Liverpoolban. Ez egy hosszú időszak volt számára, ami lehetett volna még hosszabb is, ha nem szerződik a Chelsea-hez. Ugyan őrületesen nagy összegeket kapott Londonban, nagyon nem ment neki a játék abban a négy évben, az AC Milánnal sem, ahol kölcsönben szerepelt. Soron kívül Kiürítettek egy budapesti általános iskolát, 30-35 gyereket vittek kórházba

Később ugyan visszatért Spanyolországba, nem tudta azt a formát hozni, mint a Liverpoolnál. Nemrég újra magára húzta az angolok mezét egy jótékonysági mérkőzésen, és nagyot is játszott. Góllal ajándékozta meg a szurkolókat, akik megbocsátották neki a londoni kitérőt, noha igen nagy gyűlölet vette körül emiatt.

A kigyúrt Torrest sokan várják vissza, és ismét megemlítették a szurkolók, hogy csatáredzőként kellene alkalmaznia őt a klubnak. A 40 éves klasszis személyesen nézte meg Klopp társaságában a Liverpool egyik edzését, még a szakadó eső sem zavarta, amihez volt ideje hozzászokni 2007 és 2015 között.

Torres idejekorán vonult vissza, talán csak egy jobb klubváltásra lett volna szüksége, és van abban valami, amit a szurkolók látnak, ráadásul a spanyol még mindig fitt, nemcsak szóban, hanem az edzőpályákon is sokat tudna tanítani a csatároknak, és ez nem kizárólag a fiatalokra értendő.