Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,44 Ft
Euró
383,50 Ft
Font
450,24 Ft
Bitcoin
68,968 $

Videón a Barcelona hihetetlenül látványos gólja, ami 3 pontot ért

Nagyon nagy góllal nyert a Real Madrid a spanyol bajnokság legutóbb fordulójában, amire a Barcelonának is megvolt a maga válasza.

...svg content...Fotó: EPA/Román Ríos
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Még mindig nem dőlt el a bajnoki cím sorsa a LaLigában, viszont nehéz elképzelni, hogy az idei kiírást nem a Real Madrid nyeri meg. Legutóbb a Mallorca otthonából hozták el a 3 pontot, méghozzá az elmúlt hetek egyik legnagyobb góljával, amit az ellenfél szurkolói is megtapsoltak, hiába fájt nekik.

A Barcelona sem unatkozott, a Cadizt gyűrték le egy nehézkes mérkőzésen, mert azon csak egy gól született, viszont az szenzációs volt. Az első helyzetre is sokat vártunk, 24 perc telt el addig, majd jött J. Félix, közvetlen az első félidő vége előtt, annak hajrájában egy nem kis találattal a neve mellett. Soron kívül Magyar Péter ott lesz a köztévé vitáján

Hiába fogta két játékos, beollózta a labdát a kapuba. Ez még Haalandtól is teljesítmény lett volna, akinél nincs erősebb csatár jelenleg, addig Félix jó pár kilóval könnyebb, alacsonyabb is, mégis képes volt erre a mozdulatra, miközben fogták. Miután a Girona vereséget szenvedett az Atletico Madritól, a Barcelona további 3 ponttal lépett meg előlük a második helyen.