Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,167 $

Így áll most a Real Madrid a Barcelona győzelme után a spanyol bajnokságban

Mindkét sztárcsapat neccesen nyert az ellenfele ellen, így a különbség sem változott kettejük között, viszont a Girona sokat bukott ezen.

...svg content...Fotó: EPA/Román Ríos
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egy ideig a Girona valós esélyekkel pályázott arra, hogy megnyerje a spanyol bajnokságot, de ezek az esélyek időközben elszálltak. Már több mint 10 pont a hátrányuk a listavezető Real Madriddal szemben, miután az Atletico is legyőzte őket.

Nehéz helyzetben van a csapat, és az Atletico már csak 4 pontra van tőlük. Izgalmas végjátékot hozhatnak az utolsó fordulók, addig a Real Madrid hamarosan papíron is bajnok lehet, köszönhetően a legutóbbi győzelmének is, amit a Mallocra ellen szereztek, hiába csak egy gólt lőttek. Soron kívül Keményen szembesítette Vitézy Karácsonyt a budapesti kukahelyzettel

A Barcelona is hozta a kötelezőt, ugyancsak egy góllal, így már 5 ponttal vezetnek a Girona előtt, ami létfontosságú volt. A Cadiz otthonában léptek pályára a katalánok, és tudták jól, hogy nehéz meccs vár rájuk. Így is lett, és az egyetlen gól Félix neve mellé került a 37. percben, aki továbbra is fontos tagja a keretnek. Nem adják fel, viszont ez a 8 pontos különbség kényelmes előnyt jelent a Real számára.

Hamarosan a Bajnokok Ligájában lép pályára a Barcelona és a Real Madrid. Jön a nagy visszavágó a Bayern München és a Manchester City ellen, akik esélyesebbek, mert hazai környezetben rendezik meg a második mérkőzést a negyeddöntőben, amikor is eldől a továbbjutás sorsa.

Szentkirályi Alexandra szerint Karácsony Gergely a választók arcába hazudott

Szentkirályi úgy érzi, Karácsony gyakorlatilag a választók arcába hazudott, és nem érdemel több esélyt Budapest élén.