Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,008 $

Még az ellenfél is megtapsolta a Real Madrid hatalmas gólját (videó)

Tchouaméni akkora gólt lőtt, hogy arra szavakat is nehéz találni, végül 3 pontot ért a bombagól a Mallorca ellen.

...svg content...Fotó: EPA/CATI CLADERA
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Real Madrid hozta a kötelezőt a Mallorca ellen, bár több mint 30 percet kellett várni az első komolyabb helyzetre. Hatalmas erővel csattant a felső lécen a labda, míg a hazaiak teljesen veszélytelenek voltak a vendégek kapujára, így csak az volt a kérdés, hogy hány góllal fog nyerni a királyi gárda.

Noha mindössze egy találat született, az az elmúlt hetek egyik legnagyobb gólja volt, amit még egyes mallorcai szurkolók is megtapsoltak. Tchouaméni élete talán eddigi legszebb gólját lőtte meg, megunván a dolgot, és átlövésből azonnal megszerezte a csapatának a vezetést, majd sorra jött a többi helyzet. Soron kívül Fico elleni merénylet: a rendőrség nem tartja kizártnak, hogy a merénylő nem magányos farkas volt

Kisebb csoda, hogy csak 0-1 lett a vége, mert mint azt az összefoglaló videóban is látható, számos helyzetet alakított ki a Real Madrid. V. Juniór is feliratkozhatott volna a gólszerzők listájára, akinek ugyancsak volt pár szép megmozdulása, és ezúttal a balhék is elkerülték. Nem sokkal később a Barcelona is nyert, szintén 1-0-ra.

Ettől függetlenül a spanyoloknak élesebbnek kell lenniük, mert ez aligha fog beleférni a Manchester City ellen a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóján, amit a következő héten rendeznek meg a City stadionjában, Manchesterben.