Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,39 Ft
Euró
396,37 Ft
Font
468,84 Ft
Bitcoin
61,459 $

Énekes karrierbe kezdhet Alekosz volt barátnője: „ki tudja még, mit hoz az élet”

Varsányi Réka nemrég közzétett egy videót, amelyben megmutatta énekhangját. Mint mondta, ritkán történik ilyen, mert még nincs teljesen megelégedve a hangjával, és a visszajelzésektől is fél.

...svg content...Fotó: TV2
Style
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Varsányi Réka már az Ázsia Expressz kamerái előtt is megmutatta, mire képes, ám a műsorban inkább Alekosz énektudásán volt a hangsúly, míg Réka tehetsége háttérbe szorult. Akkor az édesanya nem bánta a dolgot, de most azért büszkén vallotta be, hogy meglepetésére csak pozitív visszajelzést kapott a korlátozott ideig elérhető Instagram-videójára, amelyben megmutatja énekhangját.

„Nekem ez csak örömzene, legalábbis egyelőre. Ezt a videót is kíváncsiságból posztoltam, érdekelt mit szólnak az emberek. Az elején féltem, de végül egy negatív komment se érkezett, ami hihetetlenül jól esett. Mindenki biztatott és támogatott” – nyilatkozta a Metropolnak, hozzátéve, hogy több mint másfél éve zeneiskolába jár. Soron kívül Kunhalmi Ágnes: a Tisza Párt sikerét elsősorban az ellenzéki pártok marakodása táplálta

De azt is elárulta, hogy nemcsak feldolgozásokkal szórakoztatja magát, hanem saját dalokat is szívesen ír. „Biztosan van 2-3 dalom papírra vetve. Viszont ennél azért többet írtam az elmúlt években, csak hát van, amit rögtön el is dobok. Nagyon sok traumámat, bánatomat dalírással szoktam feloldani magamban és azokat nem szeretem megtartani, mert úgy érzem, azzal magát a problémát is őrzöm” – magyarázta.

Réka egyébként már tinédzser korában is állt színpadon, ahol egyik saját szerzeményét adta elő. Elmondása szerint kifejezetten rossz élmény maradt számára a tehetségkutatós-fellépés, még úgy is, hogy az első körben továbbjutott és Ördög Nórától nagy dicséretet kapott. „Amit Nóra mondott, az természetesen nagyon jólesett, pláne mivel egy saját dallal érkeztem a műsorba” – jegyezte meg.

Majd azzal folytatta: „Azonban talán a második vagy harmadik fordulóban ki is estem, ezt pedig rosszul éltem meg. Mintha nem lennék elég jó. Hamar elbizonytalanodtam magamban”. De arra is kitért: „Nem mondom, hogy nem építenék az éneklésre egy karriert, mert ki tudja még, mit hoz az élet. Az viszont tény, hogy egyelőre csak hobbiként tekintek rá”.