Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,02 Ft
Euró
393,85 Ft
Font
457,29 Ft
Bitcoin
66,124 $

Alekosz a családalapításról: szerintem én Nobel-díjas gyermekeket nevelnék

Mint mondta, készen áll a nősülésre és az apaságra, szerinte bármikor betoppanhat az életébe a szerelem.

Fotó: TV2
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Alekosz és Réka balhés szakítása után kiderült, a kétgyermekes édesanya immár többre vágyik, ám a ValóVilág egykori győztese másképp érzett, ezért nem jöttek újra össze. Pár napja is arról beszélt, hogy lezártnak tekinti a kapcsolatát Rékával. Ám ettől függetlenül azt gondolja, készen áll a nősülésre és az apaságra, szerinte bármikor betoppanhat az életébe a szerelem. Megjegyezte, nyugodtan ráírhat bárki a Facebookon, őt nem riasztja el, ha a nők kezdeményeznek.

A Kiskegyednek nyilatkozva elsőként azt fejtette ki, mit gondol az apaságról. „Nagyon el tudom képzelni abban a szerepben magam, és való is nekem, nagyon való, mert az én oktatási elképzelésem, oktatási rendszerem annyira jó, és szerintem én Nobel-díjas gyermekeket nevelnék. Én ebben biztos vagyok, egy zenében, intelligenciában, kultúrában egy egészen más kulturális holdudvar lenne” – jelentette ki. Soron kívül Négy családi házat ürítettek ki egy világháborús robbanóeszköz miatt Gödöllőn

Alekosz hozzátette, születendő gyermeke már a párja hasában is azokat a legendás előadókat hallgatná, akiket ő szeret, és így az sem lenne meglepő, ha a születésénél is Zámbó Jimmy slágerei szólnának. Azt azonban nem tudja elképzelni, hogy a kicsi házasságon kívül jöjjön a világra, szerinte „gyermeket is akkor szülünk, ha férjhez vagyunk menve, különben nem”. Ő teljesen elítéli azt a hozzáállást, hogy néhányan csak a születendő, be nem tervezett gyermekük miatt kötik össze az életüket.

„Azért ez nem így működik. Én ennél azért tudatosabb vagyok, és én ezt így is szeretném, meg ez így szép” – magyarázta az egykori valóságshow sztárja. Illetve arról is szót ejtett, leendő gyermekét szeretné megtanítani sakkozni és zongorázni, de az sem mindegy, milyen iskolába kerülne be. Kiemelte, ez egy nagyon fontos döntés, nem lehet csak úgy elhamarkodni, mindent át kell gondolni erre vonatkozóan.

„Látok olyan jelenetet is, amikor megyünk az iskolába, de először az igazgatóhoz. Én beszélek vele, hogy minden el legyen intézve és rendben legyen, addig a gyerek nem mehet be. Amikor az igazgatóval megállapodok, akkor lehet a gyereket beintegrálni, nem mindegy, hova” – fogalmazott az interjúban, amelyből a Blikk szemlézett.

Bejelentették az RTL+ Bajnokok Ligája csapatát, ők a műsorvezetők

Mint ismeretes, a következő szezontól már az RTL+ lesz az UEFA Bajnokok Ligájának otthona.