Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
348,08 Ft
Euró
378,28 Ft
Font
441,15 Ft
Bitcoin
41,491 $

Varsányi Réka lezárta a kapcsolatát Alekosszal, de nincsenek haragban

Varsányi Réka véglegesen lezárta a kapcsolatát Alekosszal az Ázsia Expressz követően, mialatt több megerősítést is kapott arról, hogy ez a helyes döntés.

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Alekosz és Réka kéz a kézben távoztak az Ázsia Expresszből, nem sokkal a döntő előtt. Legutóbb is drámai volt a helyzet, mert Zozo és Brúnó a finálé kapujában estek ki egy balszerencse miatt, amit senki nem akart elhinni.

Alekosz és Réka között speciális volt a kapcsolat, viszont a műsor alatt a nőben igencsak tudatosult, hogy ebből minél hamarabb ki kell lépnie, ha a párja nem változtat. Az egyik nagy kedvenccé vált a nézők szemében, és temérdek olyan üzenet és komment érkezett, miszerint ennél sokkal többet érdemel. Soron kívül Orbán Viktor egykor hivatásos, fizetett Mikulás is volt

A Mokka vendégeként mesélt arról, hogy ő már lezárta ezt, viszont nincs arról szó, hogy rosszban lenne Alekosszal. „Szerintem így a legcélszerűbb, hogy mind a ketten megtaláljuk a boldogságot.” – mondta határozottan Réka.

Nem tagadja, eleinte fájt neki, hogy elköszönt Alekosztól, néhol dühös is volt rá, de összességében úgy érzi, jó döntést hozott. „Én nagyon sokat is kaptam ettől a kapcsolattól.” Sokkal inkább a jó dolgokra szeretne emlékezni, és nem arra, amikor vitázott Alekosszal, vagy nem úgy viselkedett vele a TV2 sztárja, mint kellett volna.

Réka úgy érzi, nagyon sokat köszönhet a műsornak, mert rengeteget tanult magáról. Miután hazatértek, leszűrt pár dolgot, viszont igazán a nézői visszajelzések azok, amik megerősítették és ezáltal még mindig dolgoznak benne bizonyos érzések.

A gázai konfliktus kezdete óta Irán 127 kivégzést hajtott végre

Emberi jogi csoportok szerint Iránnak "jól jött" a véres konfliktus Izrael és a Hamász között, ugyanis míg mindenki a háborúra figyelt, Irán kivégzett 127 embert.