Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,402 $

Réka megkönnyezte Alekosz romantikus vallomását

Réka nem bírta ki könnyek nélkül a TV2 stúdiójában, amikor visszanézték Alekosz nagy vallomását az Ázsia Expresszben.

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Mint arról már mindenki értesülhetett, Alekosz és Réka estek ki a legutóbb hajszán az Ázsia Expresszben. Nagyon közel jártak ahhoz, hogy továbbjussanak, és kvalifikálják magukat a döntő hétre.

Másképpen alakultak a dolgok, de jó volt látni és hallani azt, ahogyan Alekosz kezelte Rékát. Nagyon szép dolgokat mondott róla, és még egy csók is elcsattant, amin talán maga Alekosz is meglepődött. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

Mindeközben Kecskés Enikő odasúgta Rékának a búcsú pillanataiban, hogy szabaduljon meg Alekosztól. Fontosak egymás számára, de Réka nem akar semmiféle „speciális” kapcsolatot Alekosszal.

Egy normális, igazi kapcsolatra vágyik, amit hallhattunk is a műsorban. A leforgatott évad után Ördög Nóri a két érintettel is beszélgetett, és amikor közösen visszanézték a romantikus vallomást, Réka könnyei kicsordultak.

Alekosz szerint ez mindig is megvolt benne, így nem arról van szó, hogy elfojtotta volna magában a dolgokat. Réka mosolyogva nézte végig, amikor Alekosz folyamatosan dicsérte őt és azt mondta, olyannak kell lennie egy igazi nőnek, mint a párja.

22-szert szúrták meg a börtönben a közismert rendőrt

Összesen 22 szúrást kapott a börtönben az a rendőr, akit még George Floyd halála miatt ítéltek el.