Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,438 $

Kecskés Enikő odasúgta Rékának Alekoszról: „Szabadulj meg tőle”

Kecskés Enikő is azon a véleményen van, hogy Rékának más férfira lenne szüksége, mint Alekosz, aki nagyon megnyílt az Ázsia Expressz végén.

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Alekosz élete legnagyobb hullámvasútjára ült fel az Ázsia Expresszben, akárcsak Réka. Nem sokkal a kiesésük előtt szakítottak, ami totálisan padlóra küldte Alekoszt, soha ezelőtt nem láthattuk így őt, egy műsorban sem.

Azelőtt Kecskés Enikő borult ki miatta, és többek között undorítónak nevezte. Arra azonban nem számítottunk, hogy Réka is ezt fogja mondani Alekoszra, aki sokat változott a hajszára, maga mögött hagyta a dolgokat. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

Réka jól kezelte a helyzetet, és óriásit mentek a hajsza alatt, noha ott is volt egy nagy mélypontjuk, pont az utolsó feladatnál. Megérdemelték volna a döntőt, de az utolsó, még bejutást érő helyet Enikőék húzták be.

Érdemes megnézni a felvételeket a búcsúról, mert ugyan Alekosz személyisége megosztó és többeknél kihúzta a gyufát a játék alatt, érzelmesen köszöntek el tőle. Enikő viszont halkan odasúgott valamit Rékának, hogy Alekosz azt ne hallja.

Szerencsére a mikroport rögzítette a beszélgetésüket, és Enikő azt mondta Rékának, szabaduljon meg Alekosztól. „Szabadulj meg tőle!” Réka felnevetett, de különösebben nem reagált arra, amit a modell mondott neki.